Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Zeker tien technische fouten gemaakt”: Mathieu van der Poel wint meteen en gaat na de cross nog 7 kilometer stevig lopen

VeldrijdenMathieu van der Poel voorspelde dat de conditie goed genoeg was om zijn eerste cross te winnen en hield woord. Dominerend en mooi was het echter niet in Hulst, door de vele technische fouten. “In de eerste ronden heb ik echt liggen sukkelen.”

40 reacties

 • Pascal Hoflack

  2 maanden geleden
  Weet je, voor mij maakt het zelfs niet uit welke plaats hij eindigde mag voor mij part laatste zijn maar ik zal altijd een Mathieu fan zijn, gewoon hem zien rijden, hoe mooi hij op zijn fiets zit ,zijn manier van koersen, en altijd vriendelijk, da's gewoon Mathieu van der Poel het fenomeen 🌈
 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Johan snapt ook het continu optrekken, draaien en keren in de cross niet en RVV was iets later meen ik...het draait alleen maar om Wout tenslotte, we zien het wel in Antwerpen waar ie al als een dolle door het zand ging ondanks conditie achterstand...
 • Marika Peeters

  2 maanden geleden
  Hilarisch hoe MvdP, in een interview antwoord op de vraag, van wat hij denkt van de "achterstand in opbouw" van Wout? dat dit zever is, want zou nu niet starten, of hij dient dan maar extra moeten trainen hé? Maar frappant, dat hij het "not done" vindt, als een topper van hun niveau, zijn crossen enkel zou rijden, "om er in te komen" ofwel veredelde trainingen, enkel om vanaf Kerst en op het WK in topvorm te zijn. Alsook een kaakslag naar organisatoren die je royaal betalen om te presteren...
 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  Met rugproblemen moet je de tweede dag niet meer starten en de R.V.V win je niet met rugproblemen !!
 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Johan valt continu in herhaling, heeft waarschijnlijk nooit met een pijnlijke rug gecrosst of geklommen en weet heel goed dat Wout er niet aan te pas komt in de cross tov Mathieu, wen er maar aan..
 1. KIJK. Evenepoel verliest in San Juan meer dan minuut op slotklim, nadat hij eerst zelf voor solo koos: “Het was geen slimme zet. Eerder een beetje dom”
  Wielrennen
  42

  KIJK. Evenepoel verliest in San Juan meer dan minuut op slotklim, nadat hij eerst zelf voor solo koos: “Het was geen slimme zet. Eerder een beetje dom”

  Remco Evenepoel zal nog even moeten wachten op zijn eerste zege in de regenboogtrui. In de enige bergrit van de Ronde van San Juan opende de wereldkampioen zelf de finale op tien kilometer van de top, maar hij overspeelde zijn hand en finishte pas als zevende op 1'08" van winnaar Miguel Angel Lopez. “Het was geen slimme zet. Eerder een beetje dom”, zegt Evenepoel over z’n aanval.
 2. Waar ligt de toekomst van beloften-wereldkampioen Thibau Nys? “De weg gaat nooit belangrijker worden dan de cross”
  PREMIUM
  Veldrijden
  14

  Waar ligt de toekomst van beloften-wereldkam­pi­oen Thibau Nys? “De weg gaat nooit belangrij­ker worden dan de cross”

  Je kan wereldkampioen worden op een diefje of met bravoure. Thibau Nys behoort tot de tweede categorie. In Hoogerheide reed hij van start tot finish op kop. Dat heet afstuderen bij de beloften met grootste onderscheiding. Next: een profcarrière in het veld en op de weg, maar tot waar reiken zijn mogelijkheden? “Thibau moet vooral zelf kiezen wat hij wil en waar zijn hart ligt.”
 3. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.