Wout van Aert
Volledig scherm
Wout van Aert © VTM

Zal operatie gevolgen hebben voor voorbereiding van Van Aert op Tour en Spelen? “Hoe alles zal lopen, is nog moeilijk in te schatten”

WielrennenWout van Aert is vrijdagavond geopereerd voor een blindedarmontsteking. De renner zou zaterdag aan een hoogtestage in de Spaanse Sierra Nevada beginnen, maar dat plan wordt zeker tien dagen uitgesteld. Zal dat gevolgen hebben voor zijn voorbereiding op de Tour en de Spelen? Van Aert gaat ervan uit dat dat niet zo zal zijn.

10 reacties

 • johan vandeweghe

  2 maanden geleden
  dat zien we dan wel he het is nu eenmaal zo !
 • Monique Van Herck

  2 maanden geleden
  Mars Sierens als alles normaal verloopt wel ,mijn man ook zou na 2 dagen thuis zijn het werden 14 dagen .
 • veronique keerstock

  2 maanden geleden
  Spoedig herstel
 • Marc Sierens

  2 maanden geleden
  Is ingreep van twee keer niets binnen de dag ben je terug thuis en word er niets van gewaar het niet erger maken dan dat het is aub
 • John Duvilers

  2 maanden geleden
  Spoedig herself Wout
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.