AP
Volledig scherm
© AP

Zaak Groenewegen krijgt vervolg in rechtbank: Lefevere dient klacht in, ook Jakobsen wil rechtszaak aanspannen

wielrennenVoor de UCI is het dossier afgesloten, maar de zaak Groenewegen-Jakobsen krijgt nog een vervolg in de rechtbank. Lefevere diende samen met verzekeraar Europ Assistance een klacht in bij het Poolse gerecht. 

13 reacties

 • Ad Suijkerbuijk

  2 jaar geleden
  Lefevere is de grootste hypocriet van het wielrennen. Als zijn team iets flikt hoor je hem niet, maar als hij denkt dat hij iemand anders kan beschuldigen heeft hij het hoogste woord. CEO onwaardig. Natuurlijk is het ernstig wat e gebeurd is, maar let wel, dit is niet de schuld van de renner maar van de organisatie en de UCI. Een gat kleiner maken gebeurd in iedere sprint, vraag het maar aan Bennet. De afloop mag niet bepalend zijn. Hij hoeft niet mee te sprinten tenslotte. Vraag het maar aan B
 • Karlien De Prijck

  2 jaar geleden
  Veel reacties van mensen die waarschijnlijk nooit zelf gekoerst hebben , zeker niet goed te praten maar om die jongen nu te kruisigen vind ik een brug te ver! Mocht terecht een schadevergoeding geëist worden, maar om zijn Job af te nemen vind ik wel overdreven.
 • Toon Van Damme

  2 jaar geleden
  Terecht. Iemand vrijwillig bijna de dood injagen. Veel mensen gaan daar licht over. Staat los vh feit dat ook de UCI in fout is en zou moeten aangeklaagd worden.
 • Wim Borgenon

  2 jaar geleden
  U.c.i mag ook aangeklaagd worden voor de armetierige hekken dat daar geplaatst stonden ! In de tour staan tenminste degelijke hekkens !
 • nicole desseyn

  2 jaar geleden
  Straf moest langer en moest het aan mij liggen mocht hij nooit nog proffesioneel koersen 
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.