AP
Volledig scherm
© AP

Zaak Groenewegen krijgt vervolg in rechtbank: Lefevere dient klacht in, ook Jakobsen wil rechtszaak aanspannen

wielrennenVoor de UCI is het dossier afgesloten, maar de zaak Groenewegen-Jakobsen krijgt nog een vervolg in de rechtbank. Lefevere diende samen met verzekeraar Europ Assistance een klacht in bij het Poolse gerecht. 

13 reacties

 • Ad Suijkerbuijk

  9 maanden geleden
  Lefevere is de grootste hypocriet van het wielrennen. Als zijn team iets flikt hoor je hem niet, maar als hij denkt dat hij iemand anders kan beschuldigen heeft hij het hoogste woord. CEO onwaardig. Natuurlijk is het ernstig wat e gebeurd is, maar let wel, dit is niet de schuld van de renner maar van de organisatie en de UCI. Een gat kleiner maken gebeurd in iedere sprint, vraag het maar aan Bennet. De afloop mag niet bepalend zijn. Hij hoeft niet mee te sprinten tenslotte. Vraag het maar aan B
 • Karlien De Prijck

  9 maanden geleden
  Veel reacties van mensen die waarschijnlijk nooit zelf gekoerst hebben , zeker niet goed te praten maar om die jongen nu te kruisigen vind ik een brug te ver! Mocht terecht een schadevergoeding geëist worden, maar om zijn Job af te nemen vind ik wel overdreven.
 • Toon Van Damme

  9 maanden geleden
  Terecht. Iemand vrijwillig bijna de dood injagen. Veel mensen gaan daar licht over. Staat los vh feit dat ook de UCI in fout is en zou moeten aangeklaagd worden.
 • wim borgenon

  9 maanden geleden
  U.c.i mag ook aangeklaagd worden voor de armetierige hekken dat daar geplaatst stonden ! In de tour staan tenminste degelijke hekkens !
 • nicole desseyn

  9 maanden geleden
  Straf moest langer en moest het aan mij liggen mocht hij nooit nog proffesioneel koersen 
 1. Vader Evenepoel reageert op kritiek met twee foto’s van Remco: “Velen vergeten waar hij in maart stond”
  Play
  Olympische Spelen
  175

  Vader Evenepoel reageert op kritiek met twee foto’s van Remco: “Velen vergeten waar hij in maart stond”

  Hij had de kritiek verwacht, Patrick Evenepoel. “Nu zal de vraag rijzen of Evenepoel zijn plaats op deze Olympische Spelen wel verdiend heeft”, reageerde hij bij VTM Nieuws na de tijdrit. Onder andere op Twitter viel al snel menig kritische noot, waarop de vader van Remco reageerde met twee foto’s die duidelijk maken welke weg Evenepoel al afgelegd heeft na zijn val in de Ronde van Lombardije.