Yves Lampaert komt na 2de plaats nog één keer terug op Wel­lens-incident: "Als er excuses moeten volgen, bij deze”

WielrennenTweevoudig Belgisch kampioen tijdrijden Yves Lampaert werd in Gavere voor de vierde keer vice-kampioen. “Ik ben op mijn waarde geklopt en blij met zilver", al was hij ook blij dat de heisa rond zijn uitsluiting in Ronde van België is gaan liggen. “Als ik mijn excuses moet maken aan Tim, bij deze, maar topsport is niet voor doetjes.”

18 reacties

 • glenn wouters

  1 week geleden
  Jan, dan kan je elke ploeg gaan sanctioneren. Want als je goed oplet bij de voorbereiding van een sprint wordt er langs alle kanten geduwd en gekwakt. 2 koersen met een sprint en je staat nog met 3 ploegen aan de start.
 • Jan Van Rompaey

  1 week geleden
  De ploeg sanctioneren is de beste oplossing. Ze zullen dergelijke misstappen vermijden.
 • gerry Winckelmans

  1 week geleden
  Veel gebleit hier! Serieus opgeblazen dat akkefietje! Lampaert is gedeclareerd, juiste beslissing en basta! En wat betreft Lefevre, die veroordeelde dit incident! Maar vergelijk dit aub niet met Jacobsen◇Groenendael! Serieus blijven...
 • Sneyers Albert

  1 week geleden
  Dat excuus hoefde niet. Hoe komt Wellens in dat wiel van zijn ploegmaat
 • Karel Van Beeck

  1 week geleden
  Wat heeft die situatie met topsport te maken. Moest Wellens gevallen zijn dan zou dat aan Lampaert wel wat meer gekost hebben. Denk maar eens terug wat Groenendaal overkomen is. En terecht.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?