Yves Lampaert: “Ik denk dat ik de beste man in koers was, drie maal lek op een verkeerd moment en dat met zo’n koppel benen”

WielrennenYves Lampaert (30) baalde na Parijs-Roubaix. Onze landgenoot werd vijfde in op de piste na tonnen pech. “Het is jammer, maar het hoort bij Parijs-Roubaix.”

29 reacties

 • Gerry Cle

  7 maanden geleden
  Lampaert was inderdaad mee met VDP en had zonder tegenslag zeker mee voorop gezeten. Gezien zijn sprint voor de vijfde plaats had hij zeker een kans gemaakt om te winnen. Ik had het hem zeker gegund.
 • Eric Van Ginhoven

  7 maanden geleden
  Drie keer lek, er zijn al banden waar je zo goed als niet kunt lek rijden. Misschien het overwegen waard voor de volgende Roubaix.
 • Pieter martens

  7 maanden geleden
  Sorry Yves ene belg was beter een zekere Florian Vermeersch. Er is meer dan alleen hard trappen , slim en geluk zijn zeker belangrijke factoren en als je goed bent ken je minder pech zeker in Parijs- Roubaix.
 • Yves Steenssens

  7 maanden geleden
  Om P.R te winnen moet je altijd een dosis geluk hebben en dat had Yves zeker niet gisteren .
 • Pat Debal

  7 maanden geleden
  De beste van QS maar niet van de rest
 1. Uw gids voor de Ronde van Italië: hoe ziet het parcours eruit? Naar welke toppers moeten we uitkijken?
  Giro

  Uw gids voor de Ronde van Italië: hoe ziet het parcours eruit? Naar welke toppers moeten we uitkijken?

  De voorjaarsklassiekers zitten erop, tijd voor de eerste grote ronde van het jaar - de Ronde van Italië. De komende drie weken gaan we in de Laars (en ook een beetje in Hongarije en Slovenië) op zoek naar een opvolger voor Egan Bernal, die er dit jaar na zijn zwaar trainingsongeval niet bij is. Wie zijn dan wel de favorieten? Welke Belgen staan er aan de start? Hoe is het parcours opgebouwd? Op deze pagina komt u alles te weten.