Ons panel met Michel Wuyts, Sven Vanthourenhout en Stijn Vlaeminck
Volledig scherm
Ons panel met Michel Wuyts, Sven Vanthourenhout en Stijn Vlaeminck © HLN

Wuyts en Vanthourenhout over de Belgische ploegen: “De tijd is voorbij dat Hilaire onderweg zat te gloriëren, nu wil hij gloriëren aan de streep”

Tour de FranceOvermorgen gaat de Tour de France in Kopenhagen van start. Stijn Vlaeminck blikt tot de Grand Départ dagelijks vooruit met Michel Wuyts en bondscoach Sven Vanthourenhout. Het gespreksonderwerp van vandaag: de Belgische ploegen.

1 reactie

 • Marcus Camps

  5 maanden geleden
  Hilaire is niet de sympathieke grootvader van de ploeg, zoals iedereen lijkt te denken. Het feit dat hij misbruik maakt van zijn functie om Hermans te saboteren in zijn loopbaan, zegt al meer dan genoeg.
 1. Dreigt sportief en menselijk fiasco voor Cavendish en pak Belgen? Vandaag verstrijkt ultieme deadline voor ‘geüpgraded’ B&B Hotels-team
  PREMIUM
  WIELRENNEN
  3

  Dreigt sportief en menselijk fiasco voor Cavendish en pak Belgen? Vandaag verstrijkt ultieme deadline voor ‘geüpgraded’ B&B Ho­tels-team

  Vandaag verstrijkt de laatste deadline voor het ambitieuze wielerproject van de Franse ex-prof Jérôme Pineau. Krijgt hij zijn fors geüpgrade B&B Hotels-team alsnog op de rails? Of gaat de ploeg definitief op in rook? Dat laatste zou een sportief én menselijk fiasco betekenen. “Ik wil heel graag geloven dat het goedkomt.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.