Wuyts & Boonen over de sterkte van ‘The Wolfpack’: “Als Lampaert en Sénéchal snel winnen, likken ze elke kassei voor Asgreen schoon”

Wuyts & BoonenVan The Wolfpack tot Lotto-Soudal, van Wout van Aert tot Greg Van Avermaet. In onze nieuwe wielerpodcast ‘Wuyts & Boonen’ blikken Michel Wuyts en Tom Boonen samen met host Stijn Vlaeminck vooruit op het nakende wielervoorjaar. En ook Van Aert zelf reageert.

50 reacties

 • Antoine Van De Velde

  1 jaar geleden
  Goed nieuws voor Wout en Remco er wordt veel over hen gesproken. De dag dat het stil blijft rond een renner is er reden tot bezorgdheid.
 • Jan H.G. Verheyen

  1 jaar geleden
  @Eddy Verstappen, Boonen nooit gewonnen wat Wout al gewonnen heeft? WK, BK, groene trui Tour, 7 monumenten, tal van semi-klassiekers en andere koersen. Inderdaad, geen Milaan San Remo en geen Strade Bianche maar die koers bestaat ook nog niet zo heel lang. Bekijk Toms palmares eens asjeblieft.
 • glenn wouters

  1 jaar geleden
  Aan praat voor de koers hecht ik gaan belang. Na de koers kan je pas iets zinnig zeggen. Wuyts kent wel iets van koers, en hij kent iets van de renners. Maar van elementaire beleefdheid kent hij geen jota. Iemand uit laten praten, daar heeft hij nog nooit van gehoord. En iemand trachten belachelijk te maken als die persoon een woord of uitdrukking gebruikt, dat kan hij als de beste.
 • van den eeden maria

  1 jaar geleden
  Mijnheer Van den Berg hoog tijd dat je de koersen van vroeger met Boonen eens terug gaat bekijken .Heel wat van zijn klassieke overwinningen was het Tom die de koers openbrak. Zelfs heel wat keren kwam hij alleen aan. En voor het overige was Tom ook een sprinter en noem er mij dan eens één die niet door zijn ploegmaten moet gebracht worden. Tom was een prachtrenner en kijk maar eens naar zijn palmares . Ploegmaats waren blij om in die ploeg te rijden.
 • Peeters Francis

  1 jaar geleden
  Als die analisten kosten veel geld en ze zeggen wat iedereen weet. Wuyts heeft nooit koers gereden en moest hulp vragen aan De Cauwer en nu aan zijn tommeke,tommeke,tommeke wat doe je nu. Boonen dus.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Hoeveel zal het de profploegen kosten? En hoe denken ze de rechtszaak te winnen? Vijf vragen over het verbod op gokreclame beantwoord
  PREMIUM
  5

  Hoeveel zal het de profploe­gen kosten? En hoe denken ze de rechtszaak te winnen? Vijf vragen over het verbod op gokreclame beantwoord

  “Een verbod zou een ramp zijn.” Profploegen - van het voetbal over het wielrennen tot het basketbal - staan op hun achterste poten nu een Koninklijk Besluit gokreclame aan banden legt. Vooral de financiële gevolgen boezemen angst in. Maar hoeveel zou een verbod hen precies kosten? En hoe denken ze een rechtszaak te winnen? Vijf vragen, vijf antwoorden.