Wout van Aert (hier met Nathan Van Hooydonck).
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert (hier met Nathan Van Hooydonck). © Photo News

“Wout zal meer energie kunnen sparen”: met of zonder Benoot, voorjaarskern rond Van Aert aanzienlijk versterkt

WielrennenLaporte komt. Van der Sande ook. En Teunissen is weer fit. Stel je voor dat daar nog eens Benoot wordt aan toegevoegd. Hoe dan ook trekt Wout van Aert (27) in 2022 met een fors versterkte kern naar het klassieke voorjaar. “Wout kan nu echt ‘het spel’ spelen”, ziet Jumbo-Vismaploegleider Merijn Zeeman het grote voordeel.

6 reacties

 • Bernd Vaes

  1 maand geleden
  Kern rond „Van“ Aert versterkt? Waarom? Dat heeft toch geen enkel nut? De kern rond „van“ Aert … ja die kan men versterken.
 • Jonah Kemps

  1 maand geleden
  Wout zal het vooral zelf slimmer moeten spelen als het uiteindelijk toch weer enkelingen bij elkaar zijn in de finale. Zeker niet de pater familias gaan spelen door zelf alle gaten toe te rijden want ondertussen weet iedereen in welk wiel ze moeten gaan hangen...
 • roger goddeeris

  1 maand geleden
  Goede renners maken de koers zelf en moeten niet naar de meet gebracht worden.
 • Peeters Francis

  1 maand geleden
  Nog even en Wout heeft de voorjaarsklasiekers al gewonnen.
 • Johan Maddens

  1 maand geleden
  Wout , je verdient nog een goeie helper als Benoot .Merckx en Van Looy hadden veel betere helpers .Wat hebben Roglic en Dumoulin al bewezen voor je , en toch heb je volgens mij niet veel hulp nodig om te schitteren , net als Roger De Vlaeminck . Pure klasse !!
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.