BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

“Wout zal meer energie kunnen sparen”: met komst Benoot is voorjaarskern rond Van Aert aanzienlijk versterkt

WielrennenLaporte komt. Van der Sande ook. Teunissen is weer fit. En vandaag werd daar nog eens Benoot aan toegevoegd. Wout van Aert (27) trekt in 2022 met een fors versterkte kern naar het klassieke voorjaar. “Wout kan nu echt ‘het spel’ spelen”, ziet Jumbo-Vismaploegleider Merijn Zeeman het grote voordeel.

15 reacties

 • Peeters Francis

  1 maand geleden
  Net zoals dit seizoen gaat WvA volgend jaar weer alles winnen waar hij deelneemt, volgens de pers dan toch, precies of er is maar één renner.
 • Gerry Cle

  1 maand geleden
  Als Benoot voluit voor helper gaat en niet voor semi kopman is dit een geweldige versterking voor Jumbo-Visma. Van Aert moet wel rijden zoals de wolfpack en zijn ploegmaten niet als concurrenten beschouwen zoals op het WK.
 • wim rooyakkers

  1 maand geleden
  In een professionele ploeg gaat het tegenwoordig niet meer om een persoon.jumbo Visma heeft nu meedere troeven.
 • felix strackx

  1 maand geleden
  Ik zie wel zitten dat het goed zal komen.
 • boudewijn de maerteleire

  1 maand geleden
  Als je in topvorm bent, heb je geen helpers nodig 😉
 1. Remco Evenepoel, één jaar ouder, wijzer, sterker en (weer) klaar om te knallen: “In 2021 geleerd dat niet alles vanzelf gaat”
  PREMIUM
  Wielrennen
  5

  Remco Evenepoel, één jaar ouder, wijzer, sterker en (weer) klaar om te knallen: “In 2021 geleerd dat niet alles vanzelf gaat”

  Winter in Calpe. Dat is 22 graden. De zon die de Middellandse Zee oogverblindend laat glinsteren. Kuierende ‘locals’ en senioren langsheen Arenal-Bol, al dan niet op scootmobiel. Hier en daar al een blote bast of bil. En... Remco Evenepoel (21) die er in zijn tweede thuishaven de batterijen oplaadt. Om straks weer als vanouds te kunnen knallen. “De volledige ‘reset’ van mijn lichaam heeft me deugd gedaan.”