.
Volledig scherm
PREMIUM
. © AP

Wout van Aert versus Filippo Ganna, wie wint straks (en pakt zo de gele trui)? “Er is een ‘materiaaloorlog’ bezig. En de tijdrit in Kopenhagen is de grote confrontatie”

Tour de FranceWout van Aert versus Filippo Ganna. Een beest tegen een monster. Zij zijn vandaag in Kopenhagen de topfavorieten voor de eerste gele trui in de Tour de France. Maar wie wint? Het wordt een clash tussen topatleten en topmateriaal. “Wout is de beste coureur, maar Ganna is de beste tijdrijder.”

25 reacties

 • Ronny Popelier

  5 maanden geleden
  In de Ronde van Frankrijk zijn alle toppers en tijdrijden aan de start. En wees maat gerust allen in topvorm. Is precies alsof enkel Wout mee rijd en alles kan winnen, Tijdrit, geel enz Er rijd ook nog een Matthieu en Sagan , Ganna enz mee. Zullen ook El hun deel opeisen zeker weten.
 • Jan De Greef

  5 maanden geleden
  Ik zou niet te gek doen als ik Van Aert was, mogelijk in de regen dus geen risico's, in de top 10 rijden is al goed. De volgende dagen pakt hij het geel met boni's want geen enkele van die tijdrijders kan sprinten.
 • Kim Maes

  5 maanden geleden
  Ganna of Van Aert,… Van Aert of Ganna? … Dan wordt het sowieso iemand anders. Mijn prognose is Pogacar, al supporteren we wel voor Woutje!
 • bernard vermeulen

  5 maanden geleden
  De volgorde is wel raar gemaakt VDP start bijna een uur eerder dus meer kans op regen en wind voor Gana en Wout, niet gelijke wapens, gelukkig starten Gana en Wout maar met een minuut verschil, dus met dezelfde wapens.
 • Benny Van de keer

  5 maanden geleden
  Hangt ervan af wie eerst gaat van de drie wout Mathieu of gana de ene zal zijn tijdrit afstemmen op de andere en dan mogelijk ook winnen
 1. “Steken Van Aert en co er straks weer bovenuit? Ik wil het nog zien”: onze columnist Niels Albert merkt dat niveau momenteel heel hoog ligt
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  25

  “Steken Van Aert en co er straks weer bovenuit? Ik wil het nog zien”: onze columnist Niels Albert merkt dat niveau momenteel heel hoog ligt

  Een spannende cross, veel toeschouwers én een aangename verrassing, dat zag Niels Albert in de Beekse Bergen. Heeft het veldrijden dan wel Pidcock, Van der Poel en Van Aert nodig? “Ja, want hen wil je altijd zien koersen”, meent onze columnist, die zich afvraagt of zij er straks weer bovenuit zullen steken. “Op sommige omlopen zullen Vanthourenhout en Sweeck een heel eind meegaan.”