Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wout van Aert verliest op de meest pijnlijke manier van grote rivaal: “Zal die sprint nog een paar keer opnieuw rijden”

Ronde van VlaanderenEen centimeter of vijftien. Soms maakt het een wereld van verschil. Wat zou Wout van Aert (26) zijn sprint tegen Mathieu van der Poel (25) graag nog eens overdoen.

5 reacties

 • frankie bressinck

  1 jaar geleden
  Grote schuldige van het verlies van Wout is de ploegleiding van Jumbo! Zij hadden moeten roepen in het oortje: Wout zet je sprint in op 250 meter! Nu komt hij 15 cm tekort en bolt hij 20 meter voorbij de lijn over VDP! In de Tour hebben ze het ook vergald voor Rogliç met een warrige fietswissel en dito uitrusting!
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Roger Deprez waar heeft van aert zich laten vangen ? Hij zat in de positie die hij zelf wilde  om VDP te kunnen verschalken van achteruit .Ik heb het in het verleden al tientallen keren aangehaald in vorige polls dat Mathieu meetstal aan het langste eind trek indien ze samen mochten sprinten .Dat was in het verleden zo en was nu net hetzelfde
 • Eduard Ernst

  1 jaar geleden
  Spijtig dat er een verliezer moet zijn . Echt proficiat aan de twee tenoren . Van samenwerking gesproken.Wat de val van Allaphilippe betreft , hier treft de motor geen enkele schuld . Renners kwamen uit een lichte rechtse bocht om vervolgens naar rechts te rijden . Motar reed uiterst rechts , bijna in de graskant . Links van hem was zeker 5 à 6 meter plaats , waarom steeds op de millimeter rijden .Indien Van Der Poel geen acrobaat is op zijn fiets , dan ligt hij er ook.
 • Roger Deprez

  1 jaar geleden
   Heel iets anders als in Gent- Wevelgem en nu gelijk gaan voor de overwinning en het verschil zo goed als niets. Wout heeft zich een beetje laten vangen hij gaf dat zelf toe na de aankomst in een korte sprint is MVDP iets sneller omdat hij iets explosiever is dan Wout en dus van ver aangaan is de boodschap. Wat Alaphilippe betreft hij is altijd aan het rondkijken en zeer wispelturig vroeg of laat moest zo iets gebeuren maar het waren de mensen van de begeleiding geweest volgens Lefevere.
 • Pierre Vanden Meersschaut

  1 jaar geleden
  Ikzelf ben zowat twintig jaar wielertoerist en weet dus wat het betekent om te koersen. Zelden heb ik op tv zo’n mooie en spannende finale gezien als gisteren. De samenwerking tussen Van Aert en Vander Poel was indrukwekkend sterk en verdiend geen winnaar en verliezer, ze zijn beiden winnaars. Enkel spijtig dat Allaphilippe er niet bij was.