Wout van Aert vanop hoogtestage over zijn nieuwe rol in de Tour: “We gaan met de ploeg vol voor geel én groen”

WielrennenWout van Aert is momenteel op hoogtestage in de Sierra Nevada om de Ronde van Frankrijk voor te bereiden. De Belgische kampioen heeft er uitstekend kunnen trainen. “De eindzege in de Dauphiné? Mijn doel in de Tour is de groene trui, dus we hebben niet specifiek gewerkt op klimmen.”

7 reacties

 • Antoine Van De Velde

  3 maanden geleden
  Wout heeft het punten klassement al gewonnen in Tirreno ,Parijs-Nice en twee keer Dauphiné. Waarom zou het in de Tour niet kunnen waar hij naast zeven ritten al twee keer top 20 reed ??
 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Geen van beide ! Roglic gaat nooit voor Wout rijden !!
 • Gorissen Marcel

  3 maanden geleden
  Leg de lat maar niet te hoog. Tegen die tijd kan er veel gebeuren. Leg uzelf maar geen druk op
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  In een interview met Wout op de radio een tijdje geleden ging hij na de klassiekers werken aan zijn spurt. Het zou me niet verbazen dat hij binnenkort weer kans maakt in massaspurten. We duimen.
 • stefaan lalonge

  3 maanden geleden
  Superrenner die in alle wedstrijden voor de overwinning meedoet. Toch niet te vroeg victorie roepen, die sprint is er dit jaar nog niet uitgekomen, dus dat moet toch beter wil men groen claimen.
 1. Lotte Kopecky kroont zich tot Europees kampioene puntenkoers: “Er kan altijd nog een medaille bij, maar mijn EK is nu al geslaagd”
  Play
  EK wielrennen
  20

  Lotte Kopecky kroont zich tot Europees kampioene punten­koers: “Er kan altijd nog een medaille bij, maar mijn EK is nu al geslaagd”

  Tweede race voor Lotte Kopecky op het EK baanwielrennen en weer was het bingo: de 26-jarige gaf een master class in de puntenkoers en voegde na WK-goud nu ook nog EK-goud aan haar collectie toe. En ze is nog niet voldaan: maandag wacht het omnium. “Ik ben al tevreden met de medailles die ik heb maar er kan er nog altijd eentje bij.”