Wout van Aert vanop hoogtestage over zijn nieuwe rol in de Tour: “We gaan met de ploeg vol voor geel én groen”

WielrennenWout van Aert is momenteel op hoogtestage in de Sierra Nevada om de Ronde van Frankrijk voor te bereiden. De Belgische kampioen heeft er uitstekend kunnen trainen. “De eindzege in de Dauphiné? Mijn doel in de Tour is de groene trui, dus we hebben niet specifiek gewerkt op klimmen.”

7 reacties

 • Antoine Van De Velde

  1 maand geleden
  Wout heeft het punten klassement al gewonnen in Tirreno ,Parijs-Nice en twee keer Dauphiné. Waarom zou het in de Tour niet kunnen waar hij naast zeven ritten al twee keer top 20 reed ??
 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Geen van beide ! Roglic gaat nooit voor Wout rijden !!
 • Gorissen Marcel

  1 maand geleden
  Leg de lat maar niet te hoog. Tegen die tijd kan er veel gebeuren. Leg uzelf maar geen druk op
 • Johan Maddens

  1 maand geleden
  In een interview met Wout op de radio een tijdje geleden ging hij na de klassiekers werken aan zijn spurt. Het zou me niet verbazen dat hij binnenkort weer kans maakt in massaspurten. We duimen.
 • stefaan lalonge

  1 maand geleden
  Superrenner die in alle wedstrijden voor de overwinning meedoet. Toch niet te vroeg victorie roepen, die sprint is er dit jaar nog niet uitgekomen, dus dat moet toch beter wil men groen claimen.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.