Wout van Aert vanop hoogtestage over zijn nieuwe rol in de Tour: “We gaan met de ploeg vol voor geel én groen”

WielrennenWout van Aert is momenteel op hoogtestage in de Sierra Nevada om de Ronde van Frankrijk voor te bereiden. De Belgische kampioen heeft er uitstekend kunnen trainen. “De eindzege in de Dauphiné? Mijn doel in de Tour is de groene trui, dus we hebben niet specifiek gewerkt op klimmen.”

7 reacties

 • Antoine Van De Velde

  2 maanden geleden
  Wout heeft het punten klassement al gewonnen in Tirreno ,Parijs-Nice en twee keer Dauphiné. Waarom zou het in de Tour niet kunnen waar hij naast zeven ritten al twee keer top 20 reed ??
 • eduard janssens

  2 maanden geleden
  Geen van beide ! Roglic gaat nooit voor Wout rijden !!
 • Gorissen Marcel

  3 maanden geleden
  Leg de lat maar niet te hoog. Tegen die tijd kan er veel gebeuren. Leg uzelf maar geen druk op
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  In een interview met Wout op de radio een tijdje geleden ging hij na de klassiekers werken aan zijn spurt. Het zou me niet verbazen dat hij binnenkort weer kans maakt in massaspurten. We duimen.
 • stefaan lalonge

  3 maanden geleden
  Superrenner die in alle wedstrijden voor de overwinning meedoet. Toch niet te vroeg victorie roepen, die sprint is er dit jaar nog niet uitgekomen, dus dat moet toch beter wil men groen claimen.
 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.