BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wout van Aert vandaag begonnen aan WK-voorbereiding: groene trui verkiest eendagskoersen en hervat in Hamburg

WielrennenDe vakantie zit er alweer op. Wout van Aert is begonnen aan zijn voorbereiding op het WK van eind volgende maand in Australië. Vandaag werkte hij een trainingsrit van 141 kilometer af aan 36,4 km/u. 

9 reacties

 • Gerrit defreyne

  2 maanden geleden
  Een duaal kopmanschap is nooit goed. Niet voor de tenoren, maar zeker niet voor de helpers. Op de duur weten zij niet eens meer voor wie ze moeten rijden. Starten met een kopman is de boodschap. Tijdens de koers kan desnoods van tactiek worden gewisseld. Goede afspraken, maken geen vijanden.
 • Gunther Persoon

  2 maanden geleden
  Fenomeen om te koesteren Wout Van Mars
 • Vandormael Jean paul

  2 maanden geleden
  Er zijn geen woorden voor
 • Frank Jacobs

  2 maanden geleden
  Goed bezig mannen. Fiets zelf ook regelmatig ritten van rond 80 km. Zo blijf ik ook in vorm.
 • Jeannette Gryspeert

  2 maanden geleden
  Wout was inderdaad indrukwekkend,maar dat waren de solodemonstraties van n Remco in LBL en de Classica eveneens ,zijn twee kanjers.
 1. Mettepenningen opnieuw aan het feest: Iserbyt een klasse beter dan de rest in Beringen, Van Empel troeft Brand af bij de vrouwen
  Veldrijden
  2

  Mettepen­nin­gen opnieuw aan het feest: Iserbyt een klasse beter dan de rest in Beringen, Van Empel troeft Brand af bij de vrouwen

  Eli Iserbyt heeft op verbluffende wijze de Exact Cross in Beringen op zijn naam geschreven. Er stond geen maat op de renner van Pauwels Sauzen-Bingoal. Michael Vanthourenhout werd tweede, Europees kampioen Lars van der Haar derde. Bij de vrouwen won Fem van Empel na een beklijvend duel met Lucinda Brand. Ook vorige week mocht de 20-jarige Nederlandse juichen.
 2. Enkel Pogacar moet hij laten voorgaan: wereldkampioen Evenepoel wipt over Van Aert naar plaats twee van de UCI-wereldranking
  Play
  Wielrennen
  12

  Enkel Pogacar moet hij laten voorgaan: wereldkam­pi­oen Evenepoel wipt over Van Aert naar plaats twee van de UCI-wereldran­king

  Met zijn wereldtitel in Wollongong wipt Remco Evenepoel over Wout van Aert naar plaats twee van de UCI-wereldranking. Voor de koppositie van Tadej Pogacar komt hij welgeteld... 119 punten tekort. Ook in de One Day Race World Ranking, het klassement specifiek toegespitst op eendagswerk, komt hij met de 600 extra punten op plaats twee terecht, tussen leider Van Aert en Pogacar in. In de Stage Race World Ranking, die de rondespecialisten rangschikt, was Evenepoel na de Vuelta al opgeklommen naar de derde positie.
 3. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.