Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wout van Aert troeft grote namen af in sprint en wint zesde etappe Tour of Britain

WielrennenLaat dat WK maar komen! Wout van Aert heeft de zesde etappe in de Tour of Britain gewonnen. Na 198 kilometer tussen Carlisle en Gateshead mocht de Jumbo Visma-renner voor de derde keer deze week zijn armen in de lucht gooien. In de sprint troefde hij Julian Alaphilippe en leider Ethan Hayter af. De leiderstrui blijft in handen van de Brit van Ineos, al komt Van Aert weer wat dichterbij: “Alles is nog mogelijk”.

33 reacties

 • walter huybrechts

  1 maand geleden
  En zo een klassebak krijgt op het WK enkel konkurenten mee als ploegmakkers,is in het verleden wel anders geweest maar nu heerst vriendjespolitiek.Tegen sommige sportdirekteurs wordt niet tegeningegaan alleen uit eigenbelang.Hoe kan het anders dat opndit ogenblik de beste renner geen eigen ploegmaat meekrijgt terwijl hijzelf aanhaalt dat hij zich rustig voelt achter de rug van Vanhooydonck
 • Roger Declercq

  1 maand geleden
  Zou dat niet komen omdat veel toprenners niet deelnemen maar zich richten op het WK. Valt nog te bezien of alle Belgische renners zich gaan opofferen voor Wout. Ploeggeest prefereert misschien voor Belgisch belang.
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Toprenner! Mag nu al in het rijtje van allergrootste Belgische renners staan. Kan werkelijk alles; crossen, tijdrijden, spurten, klassieke koersen, rondes, klimmen, ... heeft Museeuw en Boonen al voorbijgestoken.
 • Roger Lambregts

  1 maand geleden
  Geweldig Wout, proficiat
 • Steven Van Achter

  1 maand geleden
  Begin u nu maar wat te sparen.Tis nu alleen niet dat telt maar volgende week telt voor de rest van je dagen