Wout van Aert tevreden met “hoogst haalbare” derde plek en optimistisch over toekomst: “Op een superdag kan ik hier winnen”

Luik-Bastenaken-Luik“Dit was het hoogst haalbare, ik moet hier trots op zijn.” Wout van Aert (27) zette met een goed gevoel een punt achter zijn voorjaar. “Ik geloof dat het mogelijk is om hier ooit te winnen.” 

26 reacties

 • Antoine Van De Velde

  4 maanden geleden
  Roubaix en Luik met slechts een week verschil is amper te combineren. Top renner Mohoric heeft het ook geprobeerd en bleef in Luik op plaats 37 steken.
 • Koen Wauters

  4 maanden geleden
  Diegenen die denken dat WVA niet ziek was en de RVV en Amstel zomaar liet schieten hebben toch veel fantasie. Ik zou zeggen: schrijf een goed boek. Succes gegarandeerd.
 • Antoine Van De Velde

  4 maanden geleden
  Wout na een onderbreking door ziekte binnen de week podium in Roubaix en Luik een uitzonderlijke prestatie.
 • Mady Heusdens

  4 maanden geleden
  Denk ook eens aan die held die zijn droom on hold zette om Alaphilippe te gaan helpen!!! En Wout blijft voor mij top: super goede renner en een prachtige mens die nooit naast zijn schoenen loopt!!!
 • Johan Verbiest

  4 maanden geleden
  Aan de lichaamstaal van Wout was te zien dat hij er zelf niet echt in geloofde...toch goed gereden Wout...
 1. DE MENING VAN MICHEL. “Evenepoel op eenzame hoogte de topper van de dag, Van Aert de man van het voorjaar”
  Play
  Wielrennen

  DE MENING VAN MICHEL. “Evenepoel op eenzame hoogte de topper van de dag, Van Aert de man van het voorjaar”

  Het klassieke voorjaar zit er alweer op. Remco Evenepoel (22) zette een fantastisch orgelpunt met een knap nummer en boekte zo zijn eerste zege in een Monument. De jonge wolf van Quick.Step-Alpha Vinyl is dan ook dé top van de dag voor onze analist Michel Wuyts. “En Wout van Aert wordt toch ook weer derde. Ik zou hem toch tot man van het voorjaar benoemen, ondanks corona.” Bekijk hierboven zijn ‘tops’ van ‘La Doyenne’.