Wout van Aert in de leiderstrui van de Ronde van Groot-Brittannië tijdens de etappe van gisteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert in de leiderstrui van de Ronde van Groot-Brittannië tijdens de etappe van gisteren. © Photo News

Wout van Aert speelt geen verstoppertje en steekt goede vorm in aanloop naar WK niet onder stoelen of banken: “Ik voel me heel, heel goed”

WielrennenWout van Aert is bij de topfavorieten om over minder dan drie weken wereldkampioen wielrennen te worden. Er is een tijd geweest dat favorieten zich verstopten in de aanloop naar zo’n WK. Maar niet Wout van Aert. Hij wil deze week de Tour of Britain winnen. Hij verloor vandaag tijd in de ploegentijdrit en reed bijna vloekend over de streep: “Achteraf is het makkelijk praten, maar zonder die lekke band waren we toch sneller geweest.”

7 reacties

 • patrick isenborghs

  4 weken geleden
  dat hebben we zondag gezien vermeulen
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  IK hoop dat de selectie hem helpt want anders krijgen we het zelfde als in Tokio in de finale, één tegen alle en allemaal op zijn wiel. Van die negen renners mocht iedereen winnen behalve Wout.
 • Ludwig De Witte-Steen

  2 maanden geleden
  Ze gaan op je wiel rijden, Wout.
 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Dat hij maar oplet van Mathieu als die beslist om mee te rijden zou nog sterker kunnen voor de dag komen dan verwacht
 • bernard vermeulen

  2 maanden geleden
  Eerlijk duurt het langst, en je mag zeggen hoe je je voelt, Wout kan je geloven doet nooit alsof, en dat maakt hem een prachtrenner voor journalisten, op Wout zijn uitspraken kan je vertrouwen .
 1. Nét geen wereldtitel voor afscheidnemende De Ketele: hij pakt zilver in puntenkoers na ultraspannend duel met Fransman Thomas
  Baanwielrennen
  1

  Nét geen wereldti­tel voor afscheidne­men­de De Ketele: hij pakt zilver in punten­koers na ultraspan­nend duel met Fransman Thomas

  Kenny De Ketele (36) heeft op zijn laatste WK een knappe zilveren medaille gepakt in de puntenkoers. Op de derde dag van de wereldkampioenschappen baanwielrennen in het Franse Roubaix was onze landgenoot lange tijd op weg naar het goud, maar na een ultraspannende koers ging de Fransman Benjamin Thomas er in het slot nog over. Voor De Ketele is het zijn laatste groot kampioenschap.