Van Aert op de cover van 'Tour de France 2021'.
Volledig scherm
Van Aert op de cover van 'Tour de France 2021'. © Nacon

Wout van Aert siert cover van wielergame ‘Tour de France 2021'

WielrennenDe populariteit van Wout van Aert in de wielerwereld neemt steeds grotere proporties aan. Begin juni siert Van Aert namelijk de cover van de wielergame ‘Tour de France 2021'.

8 reacties

 • Antoine Van De Velde

  7 dagen geleden
  Wie er de beste is maakt voor mij weinig uit, dat Wout een steengoed renner is daar zijn vriend en vijand het ondertussen wel over eens.
 • ROGER DEPREZ

  1 week geleden
  Als één van de beste van de wereld komt dat hem toe en patrick de bock Mathieu heeft nog nooit een tour gereden en dus niet van toepassing. Succes Wout.
 • patrick de bock

  1 week geleden
  De beste is nog altijd de Mathieu
 • Marc Fonteyn

  1 week geleden
  Tof voor Wout.
 • Mick Huijs

  1 week geleden
  Toch wel een aanfluiting naar de winnaar van de Tour!!
 1. Getekende Evenepoel beperkt schade en is na zware rit nu de uitgesproken Wolfpack-kopman
  Play
  Giro
  9

  Getekende Evenepoel beperkt schade en is na zware rit nu de uitgespro­ken Wolf­pack-kop­man

  Geen roze voor Remco. Het zal hem ongetwijfeld worst wezen. Veel belangrijker is dat Evenepoel zich in ellendige weersomstandigheden op weg naar Sestola niet liet verrassen en hij op de scherprechter Colle Passerino, de eerste echt klimtest in deze Giro, geen grote averij opliep. Elf seconden op Bernal en Landa, die zijn verwaarloosbaar. In tegenstelling tot de Portugees João Almeida. Na de officieuze is Remco nu ook de officiële kopman van Deceuninck-Quick-Step.
 2. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Giro Di Remco #7. “Evenepoel zal alleen maar groeien in deze Giro. Hij wordt beter met de kilometer”
  Play
  Giro
  1

  Giro Di Remco #7. “Evenepoel zal alleen maar groeien in deze Giro. Hij wordt beter met de kilometer”

  Remco Evenepoel heeft de eerste echte test voor de klassementsmannen doorstaan. Hij pakte geen roze, maar beperkte het tijdsverlies en staat op een knappe achtste plaats. Evenepoel is na de offday van ploegmaat Almeida nu ook de uitgesproken kopman van Deceuninck-Quick.Step. Hoe verliep zijn dag? En hoe liggen zijn kaarten? Jonas Decleer bespreekt het in een nieuwe ‘Giro Di Remco’ met VTM-sportjournalist Stijn Vlaeminck en Siebe Roesems, Evenepoels trainingsmakker.
 2. Giro di Remco #5. Energie sparen voor Remco Evenepoel in verraderlijke finale
  Giro
  5

  Giro di Remco #5. Energie sparen voor Remco Evenepoel in verrader­lij­ke finale

  Verraderlijke finale in de Giro vandaag. Met enkele heuveltjes in het slot van de etappe wordt het voor de sprinters een uitdaging om te overleven. Ewan en Sagan lijken de te kloppen mannen, of kan een sterke Merlier opnieuw zegevieren? En wat met Remco Evenepoel? Tenzij hij zoals gisteren de kans krijgt om onderweg bonificatieseconden te pakken, lijkt het voor hem vooral zaak te zijn om energie te sparen.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans