Wout van Aert.
Volledig scherm
Wout van Aert. © Photo News

Wout van Aert past met knieblessure voor BK, Tour niet in gevaar: “Dit is vervelend, maar er is geen paniek”

WielrennenGeen BK voor Wout van Aert (27). “Maar zijn blessure is niet heel ernstig”, zeggen ze er bij Jumbo-Visma meteen bij. Waarom dan thuis blijven? “Uit voorzichtigheid.”

23 reacties

 • Hans Loyaerts

  1 week geleden
  Het BK is al enkele jaren een veredelde kermiskoers waar enkel de wielerbond en organisatoren baat bij hebben. Moest het hier niet verplicht zijn het BK te rijden (behalve bij blessure of ziekte) staan er geen 20 renners aan de start.
 • josé delie

  1 week geleden
  Er is geen enkele reden om het niet te geloven ! Alleen de onsportievelingen zijn een andere mening toegedaan ! Jongens toch !
 • Johan Maddens

  1 week geleden
  Eerst een Wereldtitel in het veldrijden laten liggen , nu zijn kampioenen trui aan iemand anders laten . Weinigen zouden dit doen ! Corona zit weer goed in het peloton misschien wel een juiste beslissing van Jumbo . Ik denk dat Wout volledig klaar is voor de openings tijdrit in de Tour en dan voor groen , dus geen risico's meer nemen .Succes Wout
 • Pat Debal

  1 week geleden
  Als dat zo is van zijn knie kan dat niet in enkele dagen weer goed zijn heb dat ook tegengekomen 2 maanden half thuis met kleine ingreep erbij
 • Jan Van Bavel

  1 week geleden
  Voor alles is een uitleg.