BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wout van Aert onthult voorjaar: géén Strade Bianche, wel debuut in Parijs-Nice

WielrennenHet programma van Wout van Aert (27) werd bekendgemaakt op de teampresentatie van Jumbo-Visma in Alicante. De Belgische kampioen slaat dit jaar de Strade Bianche over, wél tekent hij voor het eerst present in Parijs-Nice. Zijn seizoen opent hij dan weer in de Omloop.

26 reacties

 • Eric Maes

  1 week geleden
  Is gewoon de compleetste renner van.heel.het pak. Kan iedere klassieker winnen, en iedere tijdrit, plus bergritten en voor de groene trui gaan in een grote ronde Verder commentaar overbodig zeker.
 • bernard vermeulen

  1 week geleden
  Wout verkoopt nooit het vel van de Beer voor hij geschoten is, maar zegt altijd eerlijk op welke beren hij gaat jagen, de mensen maken er altijd hun versie over, Wout loopt enkel naast zijn schoenen als die kapot zijn, anders staat hij altijd recht in zijn schoenen hoe graag de anti Wout supporters dit ook beweren.
 • yarne eeckhout

  1 week geleden
  Ik denk dat we dit jaar de beste Wout Van Aert zullen zie rijden. het zou me niet verwonderen als hij de ronde van Vlaanderen en Parijs Roubaix wint.
 • roger goddeeris

  1 week geleden
  Is altijd goed en de superman en wil steeds winnen heeft zeer hoge verwachtingen maar er zijn nog betere dan hem. Heeft in het WK getoond wat voor kerel hij is.
 • erik swaegers

  1 week geleden
  Mooie atleet zal wel beter dan ons weten wat hij moet en ga doen denk ik ! Zal altijd afwachten zijn van de concurrentie, we gaan zien . Ik vind dat hij altijd met de voetjes in zijn pedalen het zal moeten halen of niet of zijn wij allemaal helderziend ! Ik wens hem een allerbest wielerseizoen tegemoet . Voor mij geldt dat ook voor Van der poel das nen halven Belg 👍
 1. Onze chef wielrennen ziet dat Van Aert de lat weer een beetje hoger legt: “De Ronde of Roubaix, het moet dit voorjaar toch echt een keer gaan gebeuren”
  PREMIUM
  BK veldrijden
  25

  Onze chef wielrennen ziet dat Van Aert de lat weer een beetje hoger legt: “De Ronde of Roubaix, het moet dit voorjaar toch echt een keer gaan gebeuren”

  Met overwinning nummer negen dit seizoen werd Wout van Aert (27) voor de vijfde keer Belgisch veldritkampioen. En nu alle focus naar de weg, om eindelijk die topklassieker in het Vlaamse voorjaar te winnen. “De passie die Van Aert ooit had voor de cross heeft plaats gemaakt voor een zakelijke benadering”, ziet onze chef wielrennen. “Andere belangen gaan nu voor. Een wereldtitel veldrijden is daar niet meer bij.”