ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Wout van Aert nog week op hoogtestage en daarna, in tegenstelling tot de concurrentie, naar Groot-Brittannië: “Betere voorbereiding op WK en Roubaix”

WielrennenBericht uit Livigno: 64,24 kilometer getraind, 1u34:36 op de fiets of een gemiddelde van 40,8 km/u, en 214 hoogtemeters gemaakt. Strava liegt er niet om: Wout van Aert is weer aan het trainen als een beest. Na een lang en indrukwekkend seizoen laat hij het EK links liggen, alles voor een perfecte voorbereiding op de drie laatste doelen van zijn jaar.

15 reacties

 • pierre de smet

  1 jaar geleden
  Als ze (de Belgen ) gaan rijden zoals in Tokio , wordt het weer niks . Waarom renners opofferen vanaf de start om dan later in de finale niemand meer te hebben . Was een serieuze inschattingsfout van de bondscoach .
 • Lisette Van Eester

  1 jaar geleden
  Als Remco een goede dag heeft in het WK rijdt hij iedereen op een minuut, zonder de hulp van ploegmaten.
 • Elga

  1 jaar geleden
  Er zijn gelukkig nog andere renners dan van aert
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Ben zeer benieuwt of Vanthourenhout zijn woord houd en Wout als enige kopman maakt zoals hij eerder heeft gezegd. Remco hoeft daar niet bij te zijn omdat hij toch zijn eigen agenda heeft( zie tokio), het is beter dat hij renners mee stuurt die echt voor Wout rijden en dat hij weer voor de zoveelste keer er niet alleen voor staat in money-time van de finale en met één tegen alle. Afwachten hoe het zal zijn tussen uitspraak en daad.
 • eric reynebeau

  1 jaar geleden
  Wout kopman en Jasper Stuyven een beschermde rol in zijn eigen Leuven en na een puik seizoen op een parcours dat hem moet liggen.@ Marika Peeters. "Wout moest Vingegaard meer geholpen hebben dan hadt Vingegaard het Roglic wat moeilijker kunnen maken".....Kenner . Vingegaard en Roglic zijn ploegmaats en Roglic was na een week al thuis door een val....
 1. Chauffeur die Davide Rebellin (51) dood reed en vluchtmisdrijf pleegde, opgepakt in Duitsland
  Play
  Wielrennen
  39

  Chauffeur die Davide Rebellin (51) dood reed en vluchtmis­drijf pleegde, opgepakt in Duitsland

  De vrachtwagenchauffeur die woensdag Davide Rebellin (51) op de fiets aanreed, waarna de Italiaanse ex-renner overleed aan zijn verwondingen, is gevonden. De man die het dodehoekongeval veroorzaakte, keerde na de aanrijding nog even om, maar pleegde nadien vluchtmisdrijf. Twee dagen later is hij gesnapt in Duitsland. Het gaat om een 62-jarige Duitser, die in 2001 al eens door een rood licht had gereden in het Italiaanse Foggia en in 2014 zijn rijbewijs tijdelijk zag ingetrokken worden na rijden onder invloed in het Italiaanse Chieti.
 2. Dreigt sportief en menselijk fiasco voor Cavendish en pak Belgen? Vandaag verstrijkt ultieme deadline voor ‘geüpgraded’ B&B Hotels-team
  PREMIUM
  WIELRENNEN
  3

  Dreigt sportief en menselijk fiasco voor Cavendish en pak Belgen? Vandaag verstrijkt ultieme deadline voor ‘geüpgraded’ B&B Ho­tels-team

  Vandaag verstrijkt de laatste deadline voor het ambitieuze wielerproject van de Franse ex-prof Jérôme Pineau. Krijgt hij zijn fors geüpgrade B&B Hotels-team alsnog op de rails? Of gaat de ploeg definitief op in rook? Dat laatste zou een sportief én menselijk fiasco betekenen. “Ik wil heel graag geloven dat het goedkomt.”