ANP
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Wout van Aert nog week op hoogtestage en daarna, in tegenstelling tot de concurrentie, naar Groot-Brittannië: “Betere voorbereiding op WK en Roubaix”

WielrennenBericht uit Livigno: 64,24 kilometer getraind, 1u34:36 op de fiets of een gemiddelde van 40,8 km/u, en 214 hoogtemeters gemaakt. Strava liegt er niet om: Wout van Aert is weer aan het trainen als een beest. Na een lang en indrukwekkend seizoen laat hij het EK links liggen, alles voor een perfecte voorbereiding op de drie laatste doelen van zijn jaar.

15 reacties

 • pierre de smet

  2 maanden geleden
  Als ze (de Belgen ) gaan rijden zoals in Tokio , wordt het weer niks . Waarom renners opofferen vanaf de start om dan later in de finale niemand meer te hebben . Was een serieuze inschattingsfout van de bondscoach .
 • Lisette Van Eester

  2 maanden geleden
  Als Remco een goede dag heeft in het WK rijdt hij iedereen op een minuut, zonder de hulp van ploegmaten.
 • Elga

  2 maanden geleden
  Er zijn gelukkig nog andere renners dan van aert
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Ben zeer benieuwt of Vanthourenhout zijn woord houd en Wout als enige kopman maakt zoals hij eerder heeft gezegd. Remco hoeft daar niet bij te zijn omdat hij toch zijn eigen agenda heeft( zie tokio), het is beter dat hij renners mee stuurt die echt voor Wout rijden en dat hij weer voor de zoveelste keer er niet alleen voor staat in money-time van de finale en met één tegen alle. Afwachten hoe het zal zijn tussen uitspraak en daad.
 • eric reynebeau

  2 maanden geleden
  Wout kopman en Jasper Stuyven een beschermde rol in zijn eigen Leuven en na een puik seizoen op een parcours dat hem moet liggen.@ Marika Peeters. "Wout moest Vingegaard meer geholpen hebben dan hadt Vingegaard het Roglic wat moeilijker kunnen maken".....Kenner . Vingegaard en Roglic zijn ploegmaats en Roglic was na een week al thuis door een val....
 1. Zondagskind Pogacar nodigt bovenop het parcours ook de concurrentie uit: “Het is lastig, dat vind ik wel leuk”
  Play
  Tour de France

  Zondags­kind Pogacar nodigt bovenop het parcours ook de concurren­tie uit: “Het is lastig, dat vind ik wel leuk”

  De Slovenen zijn enthousiast. Tadej Pogacar (23) en Primoz Roglic (31) kunnen de Tour van volgend jaar best wel pruimen. Er is vanalles wat: een korte tijdrit, een lange tijdrit, wind in Denemarken, hoogtemeters, kasseien, grindstroken en dan mag Egan Bernal (24) er gerust ook nog bij voor de titelverdediger. “Beter doen dan dit seizoen? Dat kan me eigenlijk niet schelen.”