Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wout van Aert laat zich ringeloren door Marco Haller in Hamburg: “Maak zeker een fout, maar slim en sterk van hem”

WielrennenWout van Aert is bij z'n terugkeer in competitie tweede geworden in de BEMER Cyclassics in Hamburg. Onze landgenoot liet zich ringeloren in de sprint van een klein groepje. Marco Haller won, Quinten Hermans werd derde. Van Aert: “Dit is een ontgoocheling, maar ik had een goed gevoel.”

14 reacties

 • Marika Peeters

  5 maanden geleden
  Het opzij kijken van WvA, op het moment dat Haller zijn sprint inzette...duurde mischien 2 seconden.....en deze tijd zou voor dé sprintbom die de maestro is tegenover een Haller....met een explosieve jump, peanuts geweest zijn om hem alsnog te overklassen. Het uitvlucht van "een foutje" is dan ook niet terecht.....want indien een renner zoals Haller is, je overklast in de sprint....dan was je gewoon helemaal niet goed genoeg om te winnen.
 • Wilfried DE HERT

  5 maanden geleden
  Ik had echt het gevoel dat WVA aan het slapen was op het moment dat Haller aanging. De reactie duurde véél te lang.
 • Jose Delie

  5 maanden geleden
  Adri , daarom zegt Van aert ook , slim en sterk van Marco !
 • Mieke Ponet

  5 maanden geleden
  Foutje van Wout, maar toch proficiat voor Wout bij terug keer en voor Quinten.
 • frans ornelis

  5 maanden geleden
  allee het is nu de schuld niet van een ander
 1. “Welkom buddy”: Gilbert vervoegt Boonen als ambassadeur en investeerder van revolutionair schakelsysteem
  Play
  Wielrennen
  4

  “Welkom buddy”: Gilbert vervoegt Boonen als ambassa­deur en investeer­der van revolutio­nair schakelsys­teem

  Tom Boonen (42) en Philippe Gilbert (40) gaan samenwerken. In navolging van die eerste wordt ook Gilbert ambassadeur en investeerder van Classified Cycling, een Belgisch bedrijf dat een nieuw schakelsysteem ontwierp om kettingproblemen tot het minimum te reduceren. “Dankzij Phil wordt een schat aan World Tour-expertise en wielerpassie naar het bedrijf en zijn producten gebracht.”
 1. Bondscoach Vanthouren­hout ziet een indrukwekkende Van Aert: “Bizar: Wout is minder veldrijder, maar wordt toch beter”
  PREMIUM
  VELDRIJDEN
  7

  Bondscoach Vanthouren­hout ziet een indrukwek­ken­de Van Aert: “Bizar: Wout is minder veldrijder, maar wordt toch beter”

  “Ik zie geen scenario waarbij het op het WK niet tussen Wout en Mathieu gaat”, zegt bondscoach Sven Vanthourenhout. En dus draaide het bij de bekendmaking van zijn selectie vooral om de kopman. “Wout is enorm geëvolueerd als wegrenner en heeft daarom heel bewust dingen laten vallen als crosser en toch is hij technisch zo sterk geworden.”