Wout van Aert komt in VTM-docu terug op polemiek met Evenepoel na WK-ontgoocheling: “Ik heb een knak gehad”

Exclusieve docuIn ‘Wout’ komt Wout van Aert, te heberkijken op VTM GO, terug op zijn wielerjaar. Met zeges in Gent-Wevelgem, de Amstel Gold Race, drie ritten in de Tour en een zilveren medaille op de Olympische Spelen werd het een grand cru, al was er ook ontgoocheling na het WK. “Ik heb toen toch wel een knak gehad.”

59 reacties

 • Kurt De Kind

  1 jaar geleden
  @ Geert Heylen, Remco moest niet winnen van Julian! Remco was weg in een ontsnapping, en wie ging het gat dichtrijden, juist ja de Belgen, met 6 man, in opdracht van WVA. Als ze dat niet doen en de ontsnapping loopt tot het einde is Remco WK. Als ze anderen laten rijden onder andere de Fransen kan WVA en de rest van Belgen gewoon meegaan en de koers op het einde winnen. WVA heeft hier zijn eigen en de andere Belgen kapot gereden, waarom, van de Belgen mocht er niemand WK worden dan WVA zelf!
 • Jan Van Humbeeck

  1 jaar geleden
  WVA mag nog eens met modder gooien op tv terwijl Remco zich weeral ni kan verdedigen tegen die BLAAS. Een debat met deze 2 zou veel ophelderen maar daar zal VA zich niet aan wagen.
 • Kris Breugelmans

  1 jaar geleden
  Van Aert was kopman en wat heeft hij laten zien, nul komma nul, niks, nada.
 • Patrick Souffriau

  1 jaar geleden
  Het is duidelijk dat Remco in dienst reed van Julian qstep helpt qstep en levere deed of zijn neus bloedde
 • Rudi Pieters

  1 jaar geleden
  Wat toon Aerts mag toch zeggen dat hij ook graag in het zand rijd of niet ze voelen zich allemaal vlug geviseerd vind ik toon moet nu dubbel gemotiveerd zijn voor van Aert op zijn doos te geven
 1. Lotte Kopecky moet na relatiebreuk met Kieran De Fauw op zoek naar nieuwe trainer: “Dit zal geen negatieve impact hebben”
  Play
  Wielrennen
  7

  Lotte Kopecky moet na relatie­breuk met Kieran De Fauw op zoek naar nieuwe trainer: “Dit zal geen negatieve impact hebben”

  “Het is een keuze die je maakt.” Een punt zetten achter een relatie is nooit makkelijk en al helemaal niet wanneer die partner ook nog je trainer is, zoals in het geval van Lotte Kopecky (27). De renster die in 2022 de ene sportieve triomf na de andere kende, brak recent met haar vriend Kieran De Fauw (38) en moet meteen ook op zoek naar een nieuwe coach. “Op korte termijn, ja.”
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.