Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wout van Aert, klaar voor wat ‘zijn’ voorjaar moet worden: “Dat ik weet-ik-wat-allemaal moet winnen? Ik vind dat ik nérgens iets moet bewijzen”

Gedaan met inrijden, gedaan met opbouwen, gedaan met groeien in koers. Vanaf nu is het menens. In Milaan-Sanremo (live op VTM) moet het erop zijn voor Wout van Aert (28). Maar wordt het incasseren of uitdelen? “Ik ben minder dan vorig jaar”, zegt hij. Maar ook: “Ik was met twijfels gestart aan de Tirreno, maar dat gevoel is nu weg.”

12 reacties

 • Karel Van Beeck

  2 dagen geleden
  Het is wel een feit in eendags ritten dat Wout goed is Mathieu ook goed is.
 • louis Devries

  2 dagen geleden
  Waarom gaat hij da gat dicht rijden voor Van der poel
 • patrick isenborghs

  2 dagen geleden
  Johan Planckaert mvdp is ook niet getraind voor de bergen , zet VA morgen in een ploeg als alpecin het zou ook veel minder zijn .
 • Johan Planckaert

  2 dagen geleden
  90 % van alle Belgische renners de laatste 50 jaar heeft een palmares dat minder is dan wout tot nu toe. Een RVV of Parijs-Roubaix zou normaal zijn maar is niet evident tegen renners die maar pieken naar enkele koersen per jaar zoals VDP. In grote ronden kan die geen berg op.
 • Peeters Francis

  2 dagen geleden
  Niet vergeten dat Mvd Poel ruim 76 % van koersen gewonnen heeft waaraan hij deelnam, stond onlangs in deze krant.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. “Zes blinde bochten, olie op het asfalt en gelukkig ook enkele stootkussens, anders was ik hier niet meer”: getuigenissen over de afdaling van de Poggio
  PREMIUM
  1

  “Zes blinde bochten, olie op het asfalt en gelukkig ook enkele stootkus­sens, anders was ik hier niet meer”: getuigenis­sen over de afdaling van de Poggio

  Toeschouwers staan er niet, voorbijsteken is onmogelijk en het duurt amper drie minuten. Toch is de afzink van de Poggio vaak plaats delict in Milaan-Sanremo, de voorbije twee edities zelfs twee keer op een rij. Tien profrenners over dé cruciale afdaling van het voorjaar: “De zotste, gevaarlijkste en stilste drie minuten van het voorjaar.”