Wout van Aert: “Ik moet blij zijn, maar ik heb net iets te veel zilver in mijn kast liggen”

WK tijdrijdenVooral een ontgoochelde Wout van Aert na zijn zilveren medaille op het WK tijdrijden. “Rationeel gezien zou ik tevreden moeten zijn. Maar het voelt toch anders aan”, vertelt hij. “Ik heb al iets te veel zilver in mijn kast liggen.” 

36 reacties

 • Jan Verbinnen

  3 maanden geleden
  Wout zijn probleem is dat hij de beste, meest complete renner van het moment is, maar dat in elke discipline er wel eentje beter is, die enkel in die discipline beter is.
 • Dany Herman

  3 maanden geleden
  Waar zal Ganna zijn zondag , misschien een wk organiseren met alle onderdelen van wielrennen vb wegrit, tijdrit, bergrit en massasprint een idee voor later
 • wesley netnem

  3 maanden geleden
  Beter Zilver dan Brons of Niets Noppes geen prijzen ?! Of wel ben je Goed in 1 speciaal ding of wel ben je Goed over een heel spectrum van een sport !! bWout jij bent da
 • Franky George

  3 maanden geleden
  de grote boosdoener van het niet winnen ligt bij de keuze om een biljartvlak parcours neer te leggen met amper bochten, volledig in het voordeel van topfavoriet Ganna, terwijl we met 2 wereldtopperszitten die voordeel halen uit een geaccidenteerd parcours
 • Johan Dupont

  3 maanden geleden
  Wout staat wel nummer 1 op de UCI ranglijst!
 1. Christoph & Philip Roodhooft, na seizoen met 33 zeges, ritten in Giro, Tour en Vuelta én de gele trui straks ook ‘Ploegleiders van het Jaar’? “Wij zijn geen zootje ongeregeld”
  PREMIUM
  Kristallen Fiets
  5

  Christoph & Philip Roodhooft, na seizoen met 33 zeges, ritten in Giro, Tour en Vuelta én de gele trui straks ook ‘Ploeglei­ders van het Jaar’? “Wij zijn geen zootje ongeregeld”

  “Wat we doen, willen we nog beter doen”, zegt Philip Roodhooft (46). En het is al heel wat, wat Philip en zijn broer Christoph (47) in 2021 goed hebben gedaan. 33 overwinningen, de gele trui in de Tour, overwinningen in de Strade Bianche, de Giro en de Vuelta daar bovenop. Ruim tien jaar geleden bestierden de broers nog een bescheiden crossploegje. In 2023 willen ze de stap zetten naar de WorldTour. Pikken ze in tussentijd meteen ook de titel van ‘Ploegleiders van het Jaar’ op de Kristallen Fiets?