Volledig scherm
© BELGA

Wout van Aert geland in Eindhoven: "Spijtig van commotie rond Roglic. Ik zag vanop eerste rij dat ook hij kapot zat”

WK wielrennenWout van Aert is na zijn twee zilveren medailles op het WK in Imola opnieuw in het land. De 26-jarige Belg landde gisteravond laat in het Nederlandse Eindhoven. “Na de finish was ik teleurgesteld, maar nu ben ik trots.”

57 reacties

 • Henny Wensveen

  4 maanden geleden
  Wout van Aert een groot kampioen en een waardige verliezer die ervoor past om een collega in een kwaad daglicht te stellen. Daar kunnen Eddy P. Michel W. en zijn sidekick José een voorbeeld aan nemen. Ik neem aan dat ze tijdens het verslaan van het wk tegen een gevalletje hongerklop aangelopen zijn. Doorgaans vind ik deze Vlaamse babbelaars heel leuk om aan te horen maar na Wout zijn zilveren plek waren ze het spoor even bijster :)
 • Eddy Nijs

  4 maanden geleden
  De camera heeft de achtervolgende groep niet constant laten zien, enkel op momenten dat Wout aan het geven was en Fuglsang. Dus objectief kan men niet besluiten dat Roglic geen moeite deed.
 • Liliane Vervliet

  4 maanden geleden
  Je mag terecht zeer trots zijn met 2 Zilveren medailles ! In elke koers voluit gaan ,wie doet beter? Zonder Goud ben je wel de beste ALL ROUND renner van 2020 !
 • Jan De Foer

  4 maanden geleden
  Alleen Remco kan zijn ploegmaat volgen, omgekeerd zelfs, Julian zal volgend jaar blij zijn dat hij Remco nog zal kunnen volgen.
 • LAURENT DEVRIENDT

  4 maanden geleden
  Een dikke proficiat voor het ganse Belgische team Wout wat een sportman bent u zelden gezien super en toe geven dat er één persoon beter was chapeau Wie kon er beter oordelen wie er op zijn tandvlees zat dan u want u alleen kon hen in de ogen kijken groot van u om uw ploegmaat te beschermen bravo Hopelijk kan ik nog 15 jaar van u genieten wat een topsporter
 1. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"

 2. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"