Wout van Aert in de gele trui van de Dauphiné.
Volledig scherm
Wout van Aert in de gele trui van de Dauphiné. © AFP

Wout van Aert en vrouw Sarah De Bie investeren in vastgoedbedrijf: “Een opportuniteit”

WielrennenWout van Aert en zijn vrouw Sarah De Bie nemen een minderheidsbelang in Heylen Vastgoed. De investering moet het Antwerpse vastgoedbedrijf, dat momenteel zeventien kantoren telt, helpen om in heel Vlaanderen actief te worden, zo zegt het donderdag.

27 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  Wout en Sarah weten ook dat na zijn carrière er nog beleg op de boterhammen moet. Nu mee investeren is een goede stap. Vastgoed is een blijver, sowieso,. Alleen de kleine zelfstandige kantoren kunnen moeilijkheden krijgen bij een stagnatie. Dit is trouwens een relatief kleine investering voor een expansie.
 • Ronny Van den broeck

  1 maand geleden
  Verstandige investering en win win voor beide partijen
 • Bob Spagione

  1 maand geleden
  Waarschijnlijk het slechtse moment om te investeren in vastgoed, de bubbel staat op springen met een recessie om de hoek. Als het mijn adviseur was kreeg die zn C4, zonder pardon.
 • wesley netnem

  1 maand geleden
  De klap in de immo wereld moet nog komen ...die komt altijd als laatste ! zie de VS in 2008 ! Er springen zoveel immo en vastgoed kantoren uit de grond dat ik me afvraag hoe die allemaal kunnen blijven bestaan , je moet nog al huizen per maand verkopen om die zaken draaiende te houden ? Nu de prijzen zo verhogen op alles en jonge gezinnen geen woonbonus meer krijgen vraag ik mij af wie nog vastgoed kan kopen a volenté ?
 • Wilfried Vanden Berg

  1 maand geleden
  Heel goed van Wout en zijn echtgenote . Beter dan sommige geld te stoppen in racewagens gewoon om in de media te kunnen komen . Hopelijk heeft Wout en zijn gezin met die investering een gouden boterham voor later , en dat hij daar goed mag van genieten .
 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.