Wout van Aert in de gele trui van de Dauphiné.
Volledig scherm
Wout van Aert in de gele trui van de Dauphiné. © AFP

Wout van Aert en vrouw Sarah De Bie investeren in vastgoedbedrijf: “Een opportuniteit”

WielrennenWout van Aert en zijn vrouw Sarah De Bie nemen een minderheidsbelang in Heylen Vastgoed. De investering moet het Antwerpse vastgoedbedrijf, dat momenteel zeventien kantoren telt, helpen om in heel Vlaanderen actief te worden, zo zegt het donderdag.

27 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  5 maanden geleden
  Wout en Sarah weten ook dat na zijn carrière er nog beleg op de boterhammen moet. Nu mee investeren is een goede stap. Vastgoed is een blijver, sowieso,. Alleen de kleine zelfstandige kantoren kunnen moeilijkheden krijgen bij een stagnatie. Dit is trouwens een relatief kleine investering voor een expansie.
 • Ronny Van den broeck

  5 maanden geleden
  Verstandige investering en win win voor beide partijen
 • Greta Winters

  5 maanden geleden
  Waarschijnlijk het slechtse moment om te investeren in vastgoed, de bubbel staat op springen met een recessie om de hoek. Als het mijn adviseur was kreeg die zn C4, zonder pardon.
 • wesley netnem

  5 maanden geleden
  De klap in de immo wereld moet nog komen ...die komt altijd als laatste ! zie de VS in 2008 ! Er springen zoveel immo en vastgoed kantoren uit de grond dat ik me afvraag hoe die allemaal kunnen blijven bestaan , je moet nog al huizen per maand verkopen om die zaken draaiende te houden ? Nu de prijzen zo verhogen op alles en jonge gezinnen geen woonbonus meer krijgen vraag ik mij af wie nog vastgoed kan kopen a volenté ?
 • Wilfried Vanden Berg

  5 maanden geleden
  Heel goed van Wout en zijn echtgenote . Beter dan sommige geld te stoppen in racewagens gewoon om in de media te kunnen komen . Hopelijk heeft Wout en zijn gezin met die investering een gouden boterham voor later , en dat hij daar goed mag van genieten .
 1. Wereldkampioen Remco Evenepoel bereidt in Calpe het nieuwe seizoen voor
  Play
  Wielrennen
  11

  Wereldkam­pi­oen Remco Evenepoel bereidt in Calpe het nieuwe seizoen voor

  ‘t Is nog maar half november en de eerste wegkoersen liggen nog een eindje van ons, maar Remco Evenepoel is al begonnen aan z'n voorbereiding op 2023 - zijn eerste seizoen in de regenboogtrui. De wereldkampioen vertoeft momenteel in Calpe, waar hij sinds dit najaar over een eigen stulpje beschikt. Op het Instagramverhaal van zijn goede vriend Siebe Roesems zien we Evenepoel bij schemeravond richting de bekende rots van Calpe rijden. Echt zwaar trainen is het nog niet, eerder kilometers malen met af en toe een tussenstop voor een kopje koffie. Waar Evenepoel over enkele maanden voor het eerst een rugnummer opspeldt is nog niet geweten.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.