Wout van Aert en Remco Evenepoel hebben lessen getrokken uit vorig jaar: “We weten dat we elkaar kunnen gebruiken om wereldkampioen te worden”

WK wielrennenWout van Aert en Remco Evenepoel zijn klaar voor de WK-wegrit van zondag. Dat vertelden de Belgische kopmannen op de persbabbel. “De verstandhouding tussen ons is goed. We moeten zo lang mogelijk bij elkaar blijven”, klonk het onder meer.

37 reacties

 • Jean Gobin

  2 maanden geleden
  Jumbo moet er alles aan doen om Remco stokken in de wielen te steken is dan 1-1...
 • bernard vermeulen

  2 maanden geleden
  Als,Als Als, er zijn nog kapers op de kust en nu zijn er bepaalde mensen die zeggen dat Jumbo de beste fietsen heeft, wat ook een flauw excuus is, maar ja ik zie wel iemand van Jumbo winnen er zitten heel sterke bij en bij het tijdrijden had ook niemand die sterke jumbo man verwacht, omdat ze zich blind staren op hun eigen mannnetje.
 • peter De ridder

  2 maanden geleden
  Beiden verdienen de kristallen fiets laat dat duidelijk zijn! Ik geloof wel in een goede samenwerking tussen Wout en Remco, daar ligt onze grote kracht. MAAR ik kan mezelf niet van de indruk ontdoen na de prestaties van wout in de tour hij wel eens kopman mag zijn in een giro. Ben er redelijk zeker van dat Vingegaard zonder Wout de tour niet had gewonnen. Nu Wout 28 is is hij biologisch gezien op het toppunt van zijn kunnen, en zou jumbo hem eens als kopman in de giro moeten laten starten ...
 • Jeroen boons

  2 maanden geleden
  Ik zeg jullie 1 ding: als Remco demarreert op 30 km van de Streep gaan bij IEDEREEN de alarmbellen af, dan is het volgen of hij is de pist in
 • Jean Sabbe

  2 maanden geleden
  Mooi koppel.