Wout van Aert, die pijnlijke knie meteen test op training, gaat voor geel: “Of ik vrijdag 100 procent zal zijn, weet ik niet. Maar de motivatie is er”

WielrennenZijn ploegleider Grischa Niermann noemt het een tijdrit voor de specialisten. Hij antwoordt Filippo Ganna, maar natuurlijk ook Wout van Aert, op de vraag wie vrijdag in Kopenhagen de eerste gele trui van een nieuwe Tour de France pakt. Van Aert helpt het hopen, maar voelt zich onzeker. “Ik heb één week niet gefietst. Een ideale voorbereiding is dat niet.”

48 reacties

 • ANDRE AERTS

  1 maand geleden
  Iedere elite met contract is verplicht deel te nemen aan het BK, behalve met een doktersbriefje. Maar bij Jumbo Visma wordt dat dan: BK: kniestootje en bij die Sloveen 'voorbereiding op hoogtestage'
 • KELLY VANDORPE

  1 maand geleden
  Morgen zal je wel zien hoe goed zijn knie is . Zal wel op het podium staan.
 • NINA THIELMAN

  1 maand geleden
  Die knie van Wout ziet er echt niet goed uit! Ik heb al meer als een jaar dezelfde kwetsuur en fietsen doet echt pijn als je kracht moet zetten.
 • nancy segers

  1 maand geleden
  Amai,wat een reacies,Wout,lees dit niet en rij vrijdag een dijk van een tijdrit,en hopelijk pak je metteen geel,dat zou nog es leuk zijn.
 • Ann Cuylen

  1 maand geleden
  Leven en laten leven aub. De beste zitten weer niet op de fiets maar op café de juiste stratégie uit te stippelen. Kan daar geen ronde voor ingericht worden
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.