ANP
Volledig scherm
© ANP

Wout van Aert, die boete krijgt van wedstrijdjury, sprint naar tweede plek: “Cavendish is enige sprinter die in zetel naar de finish gaat”

Tour de FranceZijn benen staven wat hij zelf al aangaf: Wout van Aert (26) is stilaan weer één van de beste renners in het peloton. Het gaat crescendo met zijn conditie, in Valence in de tiende rit van de Tour de France strandde hij op een zucht van Cav. De ontgoocheling was er zeker, maar het gevoel dat hij weer helemaal terug is, stemde hem toch goed gezind. Enig minpunt: Van Aert kreeg achteraf een boete van de wedstrijdjury.

19 reacties

 • Elle Devee

  3 maanden geleden
  Chapeau voor Wout. Altijd eerlijk en zoekt geen excuses voor zijn verlies.
 • Antoine Van De Velde

  3 maanden geleden
  Wind in het na deel bij een eindsprint is een handicap voor Wout met zijn 1,89m tegen over 1,75 m voor Mark en 1,76m voor Jasper.
 • wim rooyakkers

  3 maanden geleden
  De UCI is weer de grootverdiener in de Tour met al die boetes.
 • Maxime Vanmaercke

  3 maanden geleden
  Je kan kiezen voor een goeie coureur en dat is Van Aert. Maar daarom Vanderpoel door het slijk halen is laag. Heeft Van Aert alle veldrijden gereden toen jij kampioen werd? Vdp zoekt geen excuses als hij niet wint. Wees echte supporter en verlaag u niet. Die mannen zijn elkaar waard
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Wat hebben we vandaag gezien, dat Wout bijna zijn topvorn te pakken heeft.
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).