Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wout van Aert bijt van zich af na zege in Harelbeke: “Ik zie er misschien uit als een dommerik, maar ik probeer altijd bij te leren”

Wout van Aert heeft voor het tweede jaar op rij de E3 Saxo Classic gewonnen. Onze landgenoot klopte Mathieu van der Poel en Tadej Pogacar in een sprint met drie. “Ik onthoud dat ik het ook kan afmaken als het man tegen man is.” En wat was er nu aan de hand met die badkamerpremie op de top van de Tiegemberg? “Ik wou Mathieu en Tadej niet inlichten, anders gingen we er met drie voor sprinten.”

37 reacties

 • Catherine Mistiaen

  2 maanden geleden
  Proficiat met de overwinning, Wout. En ook met die oneliner, zo vanop de fiets naar achteren: prachtig!
 • Stephan Priem

  2 maanden geleden
  Hoelang is dit geleden dat drie top renners een koers bepalen, sinds Milaan - San Remo is dit blijkbaar de norm. Dit belooft wat voor de volgende klassiekers. Gewoon pure luxe.
 • Fons Heylen

  2 maanden geleden
  Tja de sportjournalisten zijn niet meer wat ze geweest zijn, idd.
 • Eric Blauwbloeme

  2 maanden geleden
  Groot gelijk Wout die reporter stond ook niet in de eerste rij bij uitdelen van ?… zulke reporters zou ik geen eten willen geven de straat loop er vol van van die gasten Blauwbloeme Eric
 • Anneke Brusselmans

  2 maanden geleden
  Je bent helemaal geen dommerik wout respect jongen voor wat jij doet echt hoedje af . Je bent en blijft ne super sportman niks dan respect voor u dikke proficiat dit heb je meer dan verdiend