Wordt Andrei Tchmil nieuwe CEO wielerploeg Lotto? “Ik ben er klaar voor”

WielrennenIn de zoektocht naar een nieuwe CEO voor wielerploeg Lotto-Dstny heeft een nieuwe, grote en verrassende naam zich gemeld. Andrei Tchmil (59) is kandidaat om John Lelangue op te volgen, onder wiens leiding Lotto uit de hoogste wielerafdeling is gedegradeerd. “Het doet me pijn dat het zover is kunnen komen.”

11 reacties

 • wim rooyakkers

  3 maanden geleden
  Vraag me af of het ontslag van Sergant wel een goede keuze was,toen hij weg was ging het alleen nog slechter. Lotto ploeg heeft een minpunt,en is vast geroeste wieler opvattingen.
 • yvo mast

  4 maanden geleden
  Lotto zou beter stoppen met de sponsoring van een wielerploeg. Weggesmeten geld. Pomp het dan beter in de staatskas, dan heeft iedereen er wat aan en de CEO van Lotto mag ook weg. Waarvoor is die nodig. Iedereen kan geld uitdelen.
 • Martine SCHIETTECATTE

  4 maanden geleden
  Doen!
 • bob jansens

  4 maanden geleden
  ik denk niet dat alle co-sponsors Tchmil zien zitten
 • Marc Pauwels

  4 maanden geleden
  Helaas niet de juiste persoon om Lotto weer op de rails te krijgen.
 1. Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?
  25

  Uw gids voor het WK veldrijden: is het parcours nu in het voordeel van Van Aert of van Van der Poel? En wie rijdt in welke categorie?

  Komend weekend is Hoogerheide het toneel voor de wereldkampioenschappen veldrijden. De apotheose van de crosswinter, met bij de mannen elite het verwachte titanenduel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Heeft u nog geen kennisgemaakt met het parcours? Of weet u niet precies wie (en in welke categorie) aan de start verschijnt? Met onderstaande gids bent u helemaal mee. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan de Gouden Cross en kans maken op fantastische prijzen!
 2. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.