Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wolfpack na gemiste waaierslag nu ook weggereden in eigen specialiteit: “Je kan er niet onderuit. Het trekt op niet veel”

WielrennenZestien man in de eerste waaier en niet één pion van Quick-Step Alpha Vinyl. Een zege van Fabio Jakobsen in de Scheldeprijs moest voor een heropflakkering van het voorjaar zorgen, maar het werd een miskleun. “Dit valt niet goed te keuren”, aldus ploegleider Wilfried Peeters.

9 reacties

 • Germain De Block

  4 maanden geleden
  Hoevelen zullen in hun vuistje lachen met het debacle van QS en lefevre.te mooi om waar te zijn.
 • Ivan Bruyneel

  4 maanden geleden
  Ja ze hebben het al gans het jaar zeer lastig Een deel zijn over de top en enkele nieuwe hebben gewoon niet het niveau Het zal voor dit jaar niet zijn Best dat de ronde renners wel presteren De overwinningen komen dan ook van daar Jacobsen behaald wel enkele overwinningen maar is ook de witte merel niet Een brug is al teveel
 • Rik Bogaert

  4 maanden geleden
  Tim Declercq zou bij Jumbo moeten gaan rijden! Daar zou hij tenminste gewaardeerd worden!
 • Kamiel Vanleeuw

  4 maanden geleden
  Met 4 van wolfpack? en nog geen 30 sec. kunnen dicht rijden zijn dat onder beginnelingen of profs?
 • Rik Bogaert

  4 maanden geleden
  Vergeet niet dat het opperhoofd daar een alcolieker is zh?
 1. KOERS KORT. Vandenabeele maakt in Vuelta groterondedebuut - Seizoen van vermoeide Asgreen zit erop
  Wielrennen

  KOERS KORT. Vandena­beele maakt in Vuelta groteronde­de­buut - Seizoen van vermoeide Asgreen zit erop

  Kasper Asgreen zal dit jaar niet meer in actie komen voor Quick.Step-Alpha Vinyl. De 27-jarige Deen is oververmoeid, waardoor het beter is hem nu een rustperiode te gunnen. “Nadat hij een druk eerste deel van het seizoen achter de rug had, waarin hij een vol klassiekerprogramma reed, was Kasper betrokken bij een akelige valpartij in de Ronde van Zwitserland”, luidt het in een officieel communiqué op de website van de ploeg. “De impact van de valpartij en de daaropvolgende pogingen om hem klaar te stomen voor de Tour de France hebben er helaas toe geleid dat Kasper een vermoeidheidssyndroom ontwikkeld heeft, wat betekent dat zijn lichaam zelfs niet meer herstelt van inspanningen op lage intensiteit. Daarom is besloten dat hij stopt met koersen voor de rest van dit seizoen en een herstelperiode in zal gaan, voordat hij zich focust op de voorbereidingen voor 2023.”