Beeld uit de Tour du Rwanda.
Volledig scherm
Beeld uit de Tour du Rwanda. © Tour du Rwanda

WK wielrennen voor eerst in Afrika: Rwanda organiseert WK van 2025

WielrennenVoor het eerst wordt het wereldkampioenschap wielrennen in Afrika georganiseerd. In 2025 vindt het WK plaats in Kigali, de hoofdstad van Rwanda.

8 reacties

 • Marc Tielemans

  1 maand geleden
  Blijft daar weg! Zorg eerst voor de bevolking en de armoede!
 • RIK VANDEWALLE

  1 maand geleden
  Een mooie reis voor de heren van de UCI.
 • Piet Mastur

  1 maand geleden
  dat gaat goed komen ! Voor de bevolking geen geld maar voor zo een circus wel !
 • Wim Janssens

  1 maand geleden
  @ Bertrand, ik ben daar geweest. Daar rijden meer fietsen dan auto's. En kom er maar eens achter. Ze rijden u los uit het wiel.
 • Jan Retro Lodewijckx

  1 maand geleden
  Vind Dat knap Kan de wielersport daar lanceren
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 3. Niet verboden, wel vreemd: medicijn tegen spierspasmen duikt op in het peloton, geviseerd Bahrain-Victorious reageert
  PREMIUM
  Wielrennen
  30

  Niet verboden, wel vreemd: medicijn tegen spierspas­men duikt op in het peloton, geviseerd Bah­rain-Victorious reageert

  Vreemd verhaal uit de dopingwereld. Bij een recente controle in Frankrijk zijn bij wielrenners sporen van een medicijn gevonden dat normaal bedoeld is voor mensen die lijden aan de zenuwziekte MS. Om wie het gaat, is niet bekend gemaakt. Waarvoor het product gebruikt wordt, is ook nog onzeker. Dopingjager Peter Van Eenoo: “Dit doet wellicht een alarm afgaan bij het WADA.”