rv
Volledig scherm
© rv

WK-parcours op maat van Van Aert (maar ook voor Van der Poel en Alaphilippe): bijna 4.000 hoogtemeters, per lokale ronde lastige klim en 33 bochten

WK WielrennenDe UCI heeft samen met het organisatiecomité meer details bekendgemaakt over het WK wielrennen op de weg, dat dit jaar van 18 tot en met 25 september in en rond de Australische kuststad Wollongong, even ten zuiden van Sydney, zal plaatsvinden. UCI-voorzitter David Lappartient verwacht een razend spannende strijd om de wereldtitels.

12 reacties

 • Eddy DeGoei

  12 maanden geleden
  Op dat parcours kunnen er veel winnen. Al wie in de Ronde van Vlaanderen of de Amstel Gold Race in de prijzen rijdt, dat zijn er dus veel.
 • Gino Denil

  12 maanden geleden
  Er zijn op zijn minst 3 Slovenen die het anders zien.
 • Géry Mergaerts

  12 maanden geleden
  Hopla...2de WK-trui op rij voor WVA...
 • Andre Ooms

  12 maanden geleden
  Laat Remco nu eens zijn koers rijden heeft niemand nodig om wereldkampioen te worden op deze omloop. 1. Remco 2.Girmay 3. Pojecar
 • Dirk Creve

  12 maanden geleden
  Daar gaan we weer dat is toch niet te doen weeral Wereldkampioen 🙈
 1. Tim Merlier en Bert Van Lerberghe, klasgenoten, jeugdrivalen en ploegmaats, over hun ‘bromance’: “Zijn minpunt? Hij moet mij altijd kleineren”
  PREMIUM
  6

  Tim Merlier en Bert Van Lerberghe, klasgeno­ten, jeugdriva­len en ploegmaats, over hun ‘bromance’: “Zijn minpunt? Hij moet mij altijd kleineren”

  Gent-Wevelgem is deze lente hét doel van Tim Merlier (30). Wie op zo’n moment niet mag ontbreken, is Bert Van Lerberghe (30): sprintloods, beste vriend en vader van zijn petekind. Dit duo van Soudal-Quick.Step vormt de oudste ‘bromance’ van het peloton. Een dubbelinterview met de klasgenoten van het VTI Waregem: “Tijdens de les praktijk verstopten we ons in het magazijn om een dutje te doen.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.