Tim Merlier.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Merlier. © BELGA

“Wij hebben niet veel woorden nodig”: koningskoppel Merlier-Rickaert herenigd, maar mogelijk niet voor lang meer

WielrennenEen banddikte. Nauwelijks twee centimeter. Weinig, maar voor Tim Merlier voldoende om Dylan Groenewegen af te houden en Brugge - De Panne te winnen. Zijn derde zege van het seizoen, zijn eerste koers aan de zijde van zijn favoriete lead-out: Jonas Rickaert: “Wij hebben niet veel woorden nodig om elkaar te begrijpen.” Het koningskoppel dus herenigd, maar mogelijk niet voor lang meer.

6 reacties

 • Pat Debal

  1 jaar geleden
  Dat hij maar goed nadenkt als hij Alpecin zou verlaten zou heel anders kunnen zijn
 • Jonah Kemps

  1 jaar geleden
  Als Merlier goed gebracht wordt is hij na Jakobsen wellicht de snelste van het pak samen met Ewan, maar hij heeft nog steeds geen grote ronde kunnen uitrijden dus dat kan nog een stuk beter op dat vlak.
 • Björn Verstraete

  1 jaar geleden
  Sinds Tim mocht starten bij de pro ploegen scoort hij telkenmale n de rondes waar hij start !!! Heeft al alle Topspurters het nakijken gegeven Werd Belgisch Kampioen n een op dat moment continentale ploeg !!! Was een sterke veldrijder, meermaals geselecteerd voor het WK !!! Maar vooral ook naast de fiets een groot mens !!! En geen Gazette coureur zoals sommigen !!! Groots op en naast de fiets , mooi wielrenner 👍
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Peter Van Mol jij moet jezelf direct aanbieden bij jumbo als general manager, want dieje er nu rondloopt is er ook eentje die zichzelf graag hoord praten maar nog nooit een koerfiets van dicht bij heeft gezien
 • Peter Van Mol

  1 jaar geleden
  Leg een viaduct op het parkoer en hij moet lossen…
 1. Bakpoeder als wondermiddel voor Van Aert, Kopecky en co: “Je kan turbo langer aanzetten zonder dat de motor ontploft”
  PREMIUM
  17

  Bakpoeder als wondermid­del voor Van Aert, Kopecky en co: “Je kan turbo langer aanzetten zonder dat de motor ontploft”

  Wout van Aert eet het, net als zijn succesvolle ploegmaats bij Jumbo-Visma. Lotte Kopecky was ook een proefkonijn, net als haar ploegmaats bij het al even indrukwekkende vrouwenteam van SD-Worx. Bakpoeder is het nieuwe goud - en niet alleen om je tanden te witten, de broccoli mooi groen te houden na het koken en een penetrante zweetgeur uit je kleren te wassen. “Je kan de turbo langer aanzetten zonder dat de motor ontploft.”
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.