Richard Carapaz.
Volledig scherm
Richard Carapaz. © Photo News

WIELERTRANSFERS. Carapaz ruilt INEOS Grenadiers voor EF - Stefan Küng langer bij Groupama-FDJ

WielrennenHet gonst natuurlijk al langer van de geruchten, maar vanaf 1 augustus mogen transfers in de koers ook officieel bekendgemaakt worden. Op deze pagina zit u goed voor al het transfernieuws in het peloton.

4 reacties

 • Dirk Van Den Bossche

  2 maanden geleden
  Transfer midden seizoen is boerenbedrog. Waarom wil Bahrein plots van Teuns af?
 • Etienne Morren

  2 maanden geleden
  Transfer heb je verdient Dylan
 • Gerda Goethuys

  2 maanden geleden
  Ooooo wat is er met Dylan aan de hand?
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Casper Pedersen wordt de nieuwe lead out voor Tim Merlier. Mooi.
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. “Iljo verklaarde mij zot toen ik bij hem kwam”: Evenepoel toont regenboogtrui en bolt met Keisse over finish, Christophe Laporte wint in Binche
  Play
  Wielrennen
  10

  “Iljo verklaarde mij zot toen ik bij hem kwam”: Evenepoel toont regenboog­trui en bolt met Keisse over finish, Christophe Laporte wint in Binche

  Niet Remco Evenepoel, wel Christophe Laporte heeft Binche-Chimay-Binche gewonnen. De Franse vicewereldkampioen rekende in een sterke finale af met Rasmus Tiller. Philippe Gilbert reed in zijn afscheidskoers op Belgische bodem naar een dichte ereplaats (6de). Remco Evenepoel liet het in de slotkilometers lopen en reed met de afscheidnemende Iljo Keisse over de streep. “Iljo verklaarde me zot dat ik bij hem kwam, maar ik kon het niet over mijn hart krijgen dat hij alleen zou finishen.”