Quick.Step-Alpha Vinyl.
Volledig scherm
PREMIUM
Quick.Step-Alpha Vinyl. © BELGA

Wielerploegen zijn voorbereid nadat Frankrijk vaccinatie verplicht voor topsporters

WielrennenEen vaccinatiebewijs is vanaf nu verplicht voor wie aan topsport wil doen in Frankrijk. Ook het wielerpeloton zal het juiste pasje moeten voorleggen. Anders geen Parijs-Nice, geen Parijs-Roubaix, geen Tour. “We hadden dit zien komen. We zijn voorbereid.”

14 reacties

 • dirk govaerts

  4 maanden geleden
  Rik Saelens , rij ji in Engeland ook mss aan de rechtse kan t van een weg , daar pas je je toch ook aan omdat het levensbedreigend kan zijn als je dat niet doet . Wel met dit is dat net zo , je bent te gast in een ander land en je past je gewoon aan . Dit gaat om iets totaal anders dan het apartheidsregime ( of de oorlog ) die er telkens bij gehaald wordt.
 • wim rooyakkers

  4 maanden geleden
  Corona regels zouden Europees geregeld moeten worden, en niet als nu ieder land zijn eigen regels die soms de wenkbrauwen doen froensen.
 • Tom De Ketelaere

  4 maanden geleden
  En geen Roland garros voor de Serviër dus
 • nicole desseyn

  4 maanden geleden
  Aanpassen aan het land en de wetten meer wordt er niet gevraagd!
 • Rik Saelens

  4 maanden geleden
  Aan allen die vinden dat de wetten van het land maar moeten gevolgd worden, dan hadden onze vingerwijzende westerse overheden ook geen commentaar moeten hebben op het apartheidsregime in Zuid-Afrika. Velen hier zouden daar graag in wonen, blijkbaar. Vermoedelijk dan wel aan de 'juiste' kant. Ik vraag mij af wat jullie zien als jullie in de spiegel kijken. Mooi kan het niet zijn.