Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © BELGA

Wielerjournalist Joeri De Knop legt uit waarom de verwachtingen rond Remco Evenepoel even moeten worden getemperd: “Weg der geleidelijkheid”

WielrennenRemco Evenepoel kon geen resulaat rijden in de olympische wegrit. De jonge wolf hoopt woensdag wel een medaille te veroveren in het tijdrijden. Volgens wielerjournalist Joeri De Knop moeten we de verwachtigen even temperen. “Niet alleen fysiek, maar ook mentaal heeft de Ronde van Italië stevig op hem ingehakt.”

4 reacties

 • Eric Vankriekelsvenne

  1 jaar geleden
  Ik merk vooral veel sukkels onder de zogenaamde wielersupporters.Misschien is realisme een ongekend begrip voor velen.Het topniveau voor een sporter komt niet even binnenvallen en is al helemaal nooit een hele carrière aanwezig.Laat dit seizoen doorlopen in een goede winter en volgend seizoen wordt beslist iets om naar uit te kijken.Ik blijf vooral een wielerfan met een boontje voor toppers als Julian, Mathieu,Wout en andere Remco's
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Remco houd zijn status hoog met zijn mond op dit ogenblik, in plaats van met de fiets. Dat hij Wout gewoon in de steekt laat blijft bij mij hangen, geen meter heeft hij gereden voor Wout.
 • Jan Van Bavel

  1 jaar geleden
  Remco Evenepoel moeit zich met dingen waar hij totaal niets van kent. Ofwel dient hij op les te gaan bij de groten en zeker ook Lefevere die hem een god waant. Beste is om beiden naar school te sturen en binnen een jaar of vijf nog eens een koers te wagen.
 • Germain De Block

  1 jaar geleden
  Wie eist kopmanschap op?wie zet een grote mond op?wie laat zijn ploegmakkers in de steek?jawel ,de door lefevre geselecteerde specialist daler.