Victor Campenaerts en Wout van Aert strijden om deelname aan de olympische tijdrit.
Volledig scherm
PREMIUM
Victor Campenaerts en Wout van Aert strijden om deelname aan de olympische tijdrit. © Photonews

Wielerbond maakt deze week selectiecriteria bekend voor olympische tijdrit: Van Aert of Campenaerts?

WielrennenWie mag voor ons land als tweede tijdrijder, na Remco Evenepoel (19), naar de Olympische Spelen in Tokio? De strijd tussen Victor Campenaerts (28) en Wout van Aert (25) belooft een thriller te worden. 

9 reacties

 • julien verhaeghe

  1 jaar geleden
  van aert zal sterker dan ooit terug komen dus zeker wout van aert. is ook met glans Belgisch kampioen of is dat al vergeten ?
 • eric maier

  1 jaar geleden
  Welke thriller ? Wout is bezig met revalidatie en hoe lang dat duurt en waar hij uitkomt is koffiedik kijken. Campenaerts is normaal gezien NU vrijwel zeker. Wout met een niveau van de Dauphine en Tour, is Campenaerts kansloos. die presteerde nooit echt top in lange wedstrijd-tijdritten als specialist, de verschillen met de andere tijdritspecialisten waren vaak groot. Als internationaal tijdritspecialist is hij de 2e rang, met alle respect. dit is gewoon realiteit.Uurrecord of niet
 • Peter Berg

  1 jaar geleden
  Denk dat het nog net te vroeg zal zijn voor Wout, die blessure zal wellicht een heel seizoen in zijn nadeel spelen.
 • Johan Hendrickx

  1 jaar geleden
  Natuurlijk Campenaerts, Wout kan dan nog niet het niveau hebben van in de Dauphiné. Eerstgenoemde zou wel baat kunnen hebben bij een mentalcoach, hij geeft soms een beetje een onzekere indruk.
 • Thierry Verhaegen

  1 jaar geleden
  Als ze nu voor Van Aert kiezen, dat zou getuigen van bijzonder weinig intelligentie. Van Aert zei zelf dat hij vreesde om ooit nog zijn oude niveau te halen, dat kan je nu nog absoluut niet inschatten. Als de keuze nu moet gemaakt worden is het 100% zeker campenaerts. Jammer voor Van Aert maar het is de enige logische keuze
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”
  Play
  Anderlecht

  Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”

  18 april
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"