BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wie van de Belgen heeft er nog zin in en kan straks schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?

WielrennenSinds 2011, het jaar waarin Philippe Gilbert won, speelden de Belgen amper mee in Luik-Bastenaken-Luik. Het gebeurde even vaak niet dan wel dat een landgenoot de top tien haalde. Van wie mogen we deze editie iets verwachten? Een oplijsting.

8 reacties

 • Jan Rottiers

  2 maanden geleden
  Buiten Wout is er niemand die maar een schijn van kans heeft om een zware klassieker te winnen. Enkele jongens zijn versleten , hebben nooit de benen gehad om er een te winnen of zijn nog iets te jong. Remco is voor mij de enige die als Belg ooit LBL kan winnen.
 • Tom Heyvaert

  2 maanden geleden
  Geef Remco een goeie Giro zodat onze jeugd opnieuw een voorbeeld heeft
 • jan janssens

  2 maanden geleden
  Het is zoals met de Tour: er zal nog eerder een editie gereden worden zonder Belgen dan dat er nog een Belg één wint. De meeste Belgische renners zijn verworden tot waterdragers (letterlijk) voor de buitenlandse toppers.
 • werner humblé

  2 maanden geleden
  Laat Wout vandaag meerijden en die eindigt zeker in de top 5
 • Marnix Malone

  2 maanden geleden
  Niemand rijdt nog mee met Phil. Wat zit daar achter?
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!