BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Wie daagt de drie topfavorieten uit? De outsiders op een rij: veel duo’s en hier en daar een enkeling

Ronde van VlaanderenWout van Aert, Mathieu van der Poel en het sterke blok van Deceuninck-Quick.Step met aan het hoofd Julian Alaphilippe: dat zijn de grote favorieten voor de Ronde van Vlaanderen. Daaronder staan een hele reeks uitdagers en outsiders. Opvallend dit jaar: de meeste van hen staan er niet alleen voor, maar hebben een sterke ploegmaat naast zich.

3 reacties

 • Jean-Pierre Roobaert

  1 jaar geleden
  Hoop op een prachtwedstrijd zodat we thuis ook eens kunnen genieten in deze moeilijke tijden!! Geef er allen een lap op en dat de beste moge winnen!!!
 • Roger Deprez

  1 jaar geleden
  De beste renner, hij die het meest en het langst op kop rijd zoals Wou in Gent- Wevelgem wint niet altijd, de slimste aangaande het zuinigste te koersen en alles op de finale te zetten heeft meer kans om te winnen. vb Petersen heeft men zo goed als niet gezien onderweg en toen in de finale er drie weg waren hoopte hij nog dat Wout de kloof weer ging toe rijden en toen dat niet zo was is hij pas gesprongen en hij won ook nog.
 • ronny cerpentier

  1 jaar geleden
  Houd Sagan maar in het oog
 1. Tadej Pogacar is klaar voor 2022: “Als ik in de Ronde van Vlaanderen een kans krijg, dan pak ik hem”
  PREMIUM
  Wielrennen
  4

  Tadej Pogacar is klaar voor 2022: “Als ik in de Ronde van Vlaanderen een kans krijg, dan pak ik hem”

  De conditie is wat ze moet zijn, voor januari althans. In het geval van Tadej Pogacar (23) betekent dat ‘en passant’ een klimrecord breken op de Coll de Rates, trainingsberg bij uitstek in Zuid-Spanje. De Tourwinnaar over zijn doelen anno 2022, zijn debuut in de Ronde van Vlaanderen en zijn beste dag ooit op de fiets. “Ik heb ondertussen een mooi lijstje waaruit ik kan kiezen, hé.”