Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wereldse prestatie: Van der Poel wint massaspurt in Coppi e Bartali na dag in de aanval

WIELRENNENMathieu van der Poel, hij blijft een fenomeen. Na een dag in de aanval in rit vier van de Coppi e Bartali, werd de Nederlander op vijf kilometer voor de finish ingelopen door het peloton om uiteindelijk de daaropvolgende massasprint te winnen. Bijzonder straf.

16 reacties

 • Rudi Pieters

  1 jaar geleden
  Juist patrick je hebt gelijk maar met goede sprinters bij wint hij nooit de eindsprint na zijn inderdaad 70 km aanval
 • patrick isenborghs

  1 jaar geleden
  Rudi Pieters degelijke sprinters gaan ook geen 70 km in de aanval
 • Geert Van de Moortele

  1 jaar geleden
  Explosievermogen en recuperatie : buitenaards.
 • Joeri Hermans

  1 jaar geleden
  Wereldse prestatie tegen subtoppers, hij zal wel zijn topniveau halen tegen dat hij de klassiekers/monumenten gaat rijden.
 • Rudi Pieters

  1 jaar geleden
  Natuurlijk schitterend maar geen degelijke sprinters bij
 1. DE LAATSTE BELG. Robbe Ghys over kletsnatte Gent-Wevelgem: “Bij volgwagen andere ploeg gevraagd of ze m’n energiereep konden openen”
  2

  DE LAATSTE BELG. Robbe Ghys over kletsnatte Gent-Wevelgem: “Bij volgwagen andere ploeg gevraagd of ze m’n energie­reep konden openen”

  96ste op iets meer dan elf minuten van winnaar Christophe Laporte. De Laatste Belg van deze week is drievoudig Zesdaagse van Gent-winnaar Robbe Ghys. De 26-jarige renner van Alpecin-Deceuninck combineert de weg met de piste. “Tien dagen geleden zat ik nog in Caïro in 25 graden, dan zorgt Gent-Wevelgem in zo’n omstandigheden natuurlijk voor een kleine schok.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.