Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo Photo News

Weinig renners die zó beestig hard kunnen fietsen als ‘werkpaard’ Tim Declercq: “Roubaix winnen? Nóóit geraak ik in de vroege vlucht”

WielrennenZijn ‘man van het weekend’, noemde Tom Boonen hem. Een ‘boenker’, die niet snel plooit. En in een begenadigde dag zélf zou kunnen scoren in Parijs-Roubaix. Tim Declercq (30) voelt zich vereerd. Maar blijft vooralsnog wie hij graag is: de trouwe soldaat. “Lang en hard koersen, dát is mijn stijl.”

0 reacties

 1. KOERS KORT. Alle 19 WorldTour-teams en Fenix-Alpecin present in UAE Tour - Pidcock start in Vlaamse openingsweekend
  Wielrennen

  KOERS KORT. Alle 19 World­Tour-teams en Fe­nix-Alpe­cin present in UAE Tour - Pidcock start in Vlaamse openings­week­end

  Het is reikhalzend uitkijken naar het wegprogramma van Tom Pidcock. De jonge Brit legde zijn wensen voor 2021 uit bij de podcast Lanterne Rouge. Na het WK veldrijden in Oostende rijdt Pidcock de Mediterranean Epic (11-14 februari) in Spanje met de mountainbike. Vervolgens rijdt hij de Ronde van Algarve (17-21 februari) en het Vlaamse openingsweekend.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"