AFP
Volledig scherm
© AFP

Weer prijs! Philipsen sprint in Albacete naar tweede ritzege: “Pagina van gisteren is zo snel omgedraaid”

VueltaJasper Philipsen (23) heeft na de tweede ook de vijfde etappe in de Ronde van Spanje gewonnen. Onze landgenoot van Alpecin-Fenix was in een massasprint sneller dan Fabio Jakobsen, de winnaar van gisteren. Rein Taaramäe moest z'n leiderstrui na een massale val in de finale afgeven aan Kenny Elissonde.

9 reacties

 • bob jansens

  3 maanden geleden
  aan Monique Bolen, je hebt gelijk, met de huidige reglementen van de ProTour hebben zijn als beste niet-ProTour ploeg het recht om te starten, maar het is net het feit dat zij veel meer succes hebben dan een groot gedeelte van de ProTour ploegen, dat deze ploegen kan inspireren de ProTour regels te veranderen zodat het startrecht van niet-ProTour ploegen in ProTour koersen ingeperkt kan worden.
 • Ronny Popelier

  3 maanden geleden
  Jasper was al vertrokken terwijl Fabio nog ingesloten was. Fabio was de rapste in de laatste 120 meter, maar kwam tekort. Twee mooie sprinters in de Vuelta.
 • guy raeymakers

  3 maanden geleden
  Merlier is inderdaad ook snel maar als die een bergrit moet doen geeft hij gewoon op. Tienmaal meer respect voor Jasper die rijd tenminste de grote rondes uit.
 • monique bolen

  3 maanden geleden
  Bob Jansens, zij hebben recht van in gelijk welke wedstrijd te starten en ook te weigeren aan bepaalde wedstrijden deel te nemen. Zij hebben ook verplichtingen maar niemand heeft het recht om hun rekening te maken, ze hebben een team dat goed in elkaar steekt en begeerd word waar sommige Pro-teams alleen maar kunnen van dromen.
 • bob jansens

  3 maanden geleden
  Hoelang gaan de ProTour ploegen nog dulden dat een continentale ploeg (met minder financiële verplichtingen) aan alle grote wedstrijden mag deelnemen?