Wout van Aert op stage in Tignes.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert op stage in Tignes. © Instagram

“We staan niet waar we moeten staan”: raakt Wout van Aert klaar voor zijn grote doelen?

WielrennenVrijdag. Dan beëindigt Wout van Aert (26) een hoogtestage van veertien dagen in het Franse skioord Tignes. Van Aert moet dan, na een blindedarmoperatie op 7 mei, klaar zijn voor zijn grote doelen: het BK op de weg, de Tour de France en de Spelen van Tokio. Of dat ook zo is, is de grote vraag. “We staan niet waar we willen staan. Maar Wout blijft Wout.”

16 reacties

 • Peter John Vermeersch

  1 maand geleden
  Wout blijft natuurlijk een topper. Succes Wout daar in de TdF
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Niet om kijken Wout en gewoon verder doen en als het dit jaar wat minder is So-What morgens komt de zon weer op en dat moeten we nog niet betalen. Eens Wout supporter altijd Wout supporter.
 • Freddy van Puymbrouck

  1 maand geleden
  Van Aert heeft een operatie ondergaan en is onder narcose geweest, het narcose middel is na een paar dagen normaal gezien uit je lichaam verdwenen. Toch zijn er heel veel mensen die nog weken na de ingreep vermoeid blijven en niet helemaal fit zijn. Als je aan topsport doet moet je volledig fit zijn, het kleinste ongemak is ongewenst.
 • Liliane Wuyts

  1 maand geleden
  Wout is nog altijd onze beste Belgische renner, staat zelfs tweede op de UCI-ranglijst. Ik heb er het volste vertrouwen in dat hij zal schitteren in het BK op de weg en daarna in de Ronde van Frankrijk. Er is totaal niks mis met zijn vormpeil, wat anderen ook mogen beweren. Hij komt altijd sterker terug.
 • Marleen Billens

  1 maand geleden
  Ik wens je veel succes wout in het wielrennen