Patrick Lefevere en Emiel Verstrynge.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Lefevere en Emiel Verstrynge. © Photo News/Belga

Wat zoekt Lefevere bij Tormans, en vice versa? Vijf vragen en antwoorden over de opvallende deal

WielrennenVanaf 2023 zal Patrick Lefevere zijn huidige mannen- (Quick-Step - Alpha Vinyl) en damesploeg (NXTG by Experza) versterken met een crossploeg dankzij Jan Tormans en zijn project. De deal is bijna rond, maar wordt door alle betrokkenen ontkend. Vijf vragen en antwoorden over de deal, die pas in mei wordt geofficaliseerd.

9 reacties

 • patrick isenborghs

  5 maanden geleden
  wat hij zoekt is heel simpel , goeie crossers binnenrijven die potentieel hebben om top wegrenners te worden. Verder heeft die man geen sikkepit interesse in het hele cross gebeuren
 • Marc Vanhaste

  5 maanden geleden
  Super, zal heel goed zijn voor het veldrijden !
 • monique bolen

  5 maanden geleden
  Wat hij zoekt geld, ik vrees dat het cross team niet lang stand zal houden hij zal het geld nodig hebben voor zijn wolfpack , Lefever is geen grote cross fan.
 • wil baken

  5 maanden geleden
  soudal...zichtbaar in de winter, Kempische identiteit en crosstalent voor in de wegploeg.
 • Walter De Vuyst

  5 maanden geleden
  Jan Tormans heeft de sleutel in handen , hij beslist over de deal , Lefevere kan alleen maar toekijken . Wat die heel sterke Belgische mannenploeg van Quick Step op de weg betreft @ Danny Deley : renners als Lampaert , Declercq en Vansevenant zijn amper in staat om tezamen drie overwinningen in een seizoen bij elkaar te fietsen .
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. “Ik hoop dat ik nu snel ziek word”: diep ontgoochelde Tim Declercq keert met auto terug uit Denemarken na “licht positieve” coronatest
  Play
  TOUR DE FRANCE
  1

  “Ik hoop dat ik nu snel ziek word”: diep ontgoochel­de Tim Declercq keert met auto terug uit Denemarken na “licht positieve” coronatest

  “K*t”, zegt Tim Declercq. Hij zal het wel drie keer zeggen. Want Tim Declercq (33) rijdt dan toch niet de Tour de France. De onvermoeibare renner in de ploeg van Patrick Lefevere testte dinsdagmorgen “licht positief” op Covid-19. Zijn plaats in de achtkoppige Tourploeg wordt ingenomen door de nieuwe Franse kampioen Florian Sénéchal. “Omdat het een lage virale lading betreft is de kans klein dat anderen zijn besmet”, zegt ploegdokter Toon Cruyt.