HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN

Wat nu voor de ‘Grote Drie?’ Van Aert en Alaphilippe koersen nog even door, Van der Poel keert terug naar “favoriete discipline”

WielrennenIn de aanloop naar Milaan-Sanremo gingen er slechts drie namen over de tongen: Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Julian Alaphilippe. De ‘Grote Drie’. Maar zo'n twee weken later oogt de balans van de drie kleppers minder indrukwekkend dan verwacht. In de Ronde van Vlaanderen strandde Van der Poel op de tweede plaats, moest Van Aert genoegen nemen met plek zes en zakte Alaphilippe in de finale door het ijs. Veel tijd om te herbronnen is er niet, want de volgende uitdagingen staan voor elk van hen al voor de deur. Een overzicht.

12 reacties

 • patrick isenborghs

  2 weken geleden
  Marc Van Buynderals VDP 100% was had asgreen niet op de foto gestaan
 • Els Martin

  2 weken geleden
  Marc van Buynder, waar haal je het, Vdp in echt goeie vorm verliest dit niet. de vorm is nog oke maar niet meer super. die vervelende insinuaties altijd, het venijn druipt er af. VdP is een renner die koers maakt net als Wout en Alaphilipe. ik zie ze liever verliezen en spektakel brengen dan rustig meebollen in 't pak. stop met dieje zever!!
 • Rudi Pieters

  2 weken geleden
  Matje verwisseld van fiets en gaat voor de olympische titel zal hem niet voor niets krijgen denk ik tegen Nino shurter
 • maarten mouton

  2 weken geleden
  Alles wordt tegenwoordig door de media zo uitvergroot zowel positief als negatief. Na 1 wedstrijd worden als verregaande conclusies getrokken en worden voorspellingen al als vaststaande feiten beschouwd. Het zijn alle drie heel goede renners maar ook zij hebben mindere dagen zeker als ze geen superteam achter hen hebben staan.
 • Nico De Souter

  2 weken geleden
  Van Aert heeft ook nog wel Gent-Wevelgem gewonnen, maar Asgreen is toch wel de verrassing, altijd een goed renner geweest, maar dat hij nu bergop meekan met MVP en WVA is toch wel verrassend want een lichtgewicht is het ook niet, dus ofwel heeft die eens serieuze sprong gemaakt ofwel zijn MVP en WVA iets minder goed dan vorig jaar, de waarheid zit zowat tussenin denk ik.
 1. Herbekijk hier de overwinning van Julian Alaphilippe in de Waalse Pijl
  Play

  Herbekijk hier de overwin­ning van Julian Alaphilip­pe in de Waalse Pijl

 2. HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vansevenant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”
  Play
  Wielrennen

  HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vanseve­nant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”

  21 april