“Wat ik meeneem? Dat Van der Poel véél sterker is dan iedereen denkt”: Van Aert over suprematie van z’n eeuwige rivaal

Geen nieuwe zege in Milaan-Sanremo voor Wout van Aert. Onze landgenoot werd derde en erkende dat er niets te doen was aan Mathieu van der Poel. “Chapeau, hij was de sterkste.”

109 reacties

 • vangeel guido

  1 week geleden
  Die rug is ook een wonder van MVDP.
 • Liliane Wuyts

  2 weken geleden
  Vorige week waren er hier die beweerden dat de Poggio in feit maar een molshoop was. Maar ja, het hangt ervan af wie erover rijdt zeker?
 • Jan Van Bavel

  2 weken geleden
  Nogmaals proficiat aan MVDP, slimme renner met enorme power, hij kan als geen ander de koers naar zijn hand zetten.
 • Jos Gosier

  2 weken geleden
  Mathieu van der poel zet iedereen even op zijn plaats , verdiende winnaar en al de rest is geschiedenis.
 • Els Martin

  2 weken geleden
  Wat, als, had... VdP won en daarmee is het gezegd.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Ondertussen bij de concurrentie: Van der Poel traint in Spanje, Pogacar in Monaco
  8

  Ondertus­sen bij de concurren­tie: Van der Poel traint in Spanje, Pogacar in Monaco

  Heeft het succes in Wevelgem ook een keerzijde? Wout van Aert ging diep in de regen en de koude - een aanslag op het lichaam. Een groot contrast met zijn grote concurrenten. Die kwamen zondag niet in actie en ontvluchtten heel bewust het gure Belgische weer. Mathieu van der Poel legt de laatste hand aan zijn voorbereiding in Spanje. Ook de komende dagen zal hij er in zachte temperaturen kunnen trainen. Tadej Pogacar keerde na de E3 Harelbeke terug naar huis om in Monaco te trainen. Pas eind deze week komt het duo terug naar België.
 1. WUYTS & VLAEMINCK. “70 procent kans dat Mathieu van der Poel de Ronde van Vlaanderen wint”
  Podcast

  WUYTS & VLAEMINCK. “70 procent kans dat Mathieu van der Poel de Ronde van Vlaanderen wint”

  Na de E3 en Gent Wevelgem is het nu vooral uitkijken naar de Ronde van Vlaanderen. Op basis van z’n vorige resultaten in de Ronde en wat we van hem gezien hebben de voorbije weken, is wieleranalist Michel Wuyts ervan overtuigd dat Mathieu van der Poel de topfavoriet is om de Ronde te winnen. Voor hun wielerpodcast ‘Wuyts & Vlaeminck’ zakten Michel Wuyts en Stijn Vlaeminck af naar de living van Victor Campenaerts, die momenteel aan z’n bed gekluisterd zit na een zware val in Bredene Koksijde Classic. Luister hieronder naar de volledige aflevering van ‘Wuyts & Vlaeminck’, de scherpste podcast van de koers.