rv/Belga/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© rv/Belga/Photo News

Wat een weelde! Merckx, Tchmil en Boonen over onze twee sterren: “Gouden wielerjaren op komst voor België”

WielrennenHop, wéér een één-tweetje. Als Evenepoel scoort, blijft Van Aert niet achter. En omgekeerd. Vorig weekend nog in de Strade Bianche respectievelijk Ronde van Burgos, nu in Milaan-Sanremo en de Ronde van Polen. Wat! Een! Weelde! Waar stopt dat succes? Of staat er gewoon geen maat op bij die twee? Drie experten laten er hun licht over schijnen. Andrei Tchmil, die met Van Aert een opvolger kreeg als laatste Belgische Primaverawinnaar (1999). Huisanalist Tom Boonen. En Eddy. Merckx. Simpelweg ‘De Allergrootste’.

12 reacties

 • Yves Gysel

  2 jaar geleden
  Remco is gewoon een uitzonderlijk natuurtalent. Mensen zeggen altijd dat we hem niet mogen vergelijken met de allergrootste "Eddy Merx", maar nu kan je toch niet meer anders. Wanneer je wereldtoppers hoort zeggen, dat hij voor hen 5 km te snel rijdt. Tja dat is gewoon Merxiaans. Is gewoon genieten om naar Remco te kijken.
 • Danny Maes

  2 jaar geleden
  Bart rotty, hij deed al heel zijn jonge leven topsport en dus een getraind hart, Kijk en geniet van onze jeugd VA won niet alleen met de benen maar ook met zijn hoofd en EVP is nog een groter fenomeen
 • simonne goderie

  2 jaar geleden
  We hebben werkelijk een paar supertalenten in ons land ,waarvan we nog jaren ongelooflijk van gaan genieten !
 • Guido De deken

  2 jaar geleden
  En 10 jaar later komt er een film van de renners anno 2020 en wat ze namen om de koers te winnen in volle coronastrijd. Mensen vragen op bedrogen te worden in sport en spel waar veel geld in omgaat.
 • Dirk Bytebier

  2 jaar geleden
  Altijd wordt hier iemand vergeten die toch wel bij de allergrootste hoort " Roger Devlaeminck " en dat Boonen maar zwijgt .
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. “Ik heb hem nog nooit zo ziek gezien": ook Sarah is blij dat riem er even af mag bij Wout van Aert
  Play
  Wielrennen
  8

  “Ik heb hem nog nooit zo ziek gezien": ook Sarah is blij dat riem er even af mag bij Wout van Aert

  Ze is fier, maar toch vooral ook blij dat de voet even van het gaspedaal kan. Dat blijkt uit alles wat Sarah De Bie, de echtgenote van Wout van Aert, zei bij onze collega’s van VTM Nieuws, gisteren in het kader van het na-Tourcriterium in Herentals. “Ik vind het echt chique dat hij zoveel moeite doet voor zijn fans”, aldus De Bie, die haar partner naar eigen zeggen “nog nooit zo ziek heeft gezien.”